Braun FS 3000 - Инструкция по эксплуатации - Страница 86

Пароварки Braun FS 3000 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 134
Загружаем инструкцию
background image

86

Kuhanje v pari v košari za kuhanje v pari 

5

 in v črni skledi za riž 

e

Opozorilo:

 Količine in čas priprave so predvideni za kuhanje v eni košari za kuhanje v pari. 

Časi kuhanja, ki so navedeni v tabelah, so uporabni tudi pri kuhanju manjših količin hrane. 
Kadar kuhate v pari večje količine in ni dovolj prostora za zadosten pretok pare, se lahko čas 
kuhanja podaljša.

Čas kuhanja v zgornji košari je daljši. Zato:

 

Večje kose hrane, ki potrebujejo daljši čas kuhanja v pari, kuhajte v spodnji košari.

 

Kadar kuhate več vrst hrane z različnimi časi kuhanja: hrano, ki se kuha dalj časa, kuhajte 
v spodnji košari. Čez nekaj časa dodajte košaro s hrano, ki potrebuje krajši čas kuhanja, na 
spodnjo košaro.

Zelenjava in sadje

 

Odrežite debela stebla pri cvetači, brokoliju in zelju.

 

Listnato zeleno zelenjavo kuhajte v pari čim krajši čas, ker hitro izgubi barvo.

 

Zamrznjene zelenjave pred kuhanjem v pari ne smemo odtajati.

 

Hrana Vrsta 

Približna 

količina 

Čas kuhanja v pari

  Artičoke 

sveže 

4 (srednje) 

40–45 min.

  Beluši 

sveži 

500 g 

30–40 min.

  Fižol 

svež, cel ali narezan 

500 g 

25–35 min.

  Brokoli 

svež, cvetovi 

500 g 

15–20 min.

  Brstični ohrovt 

svež 

500 g 

20–25 min.

  Zelje 

sveže, narezano 

500 g 

25–30 min.

  Korenje 

sveže, narezano 

500 g 

20–25 min.

  Cvetača 

sveža, cvetovi 

500 g 

20–25 min.

  Bučke 

sveže, narezane 

500 g 

15–20 min.

  Koromač 

svež, narezan 

500 g 

15–20 min.

  Koleraba 

sveža, v kockah 

500 g 

20–25 min.

  Por 

svež, narezan 

500 g 

15–20 min.

  Šampinjoni 

sveži, celi ali narezani 

500 g 

20–25 min. 

   

 

 

(narezani 5 min. manj)

  Krompir 

narezan 

500 g 

20–25 min.

  Krompir 

v lupini 

500 g 

30–40 min.

  Koruza 

sveža 

2 kosa 

55–60 min. 

  

 

 

(večkrat obrnite)

  Jabolka 

sveža, razrezana na 8 delov 

500 g 

10–15 min.

  Hruške 

sveže, razrezane na 6 delov 

500 g 

10–15 min.

2361001IBR_FS3000_S4-134.indd   86

2361001IBR_FS3000_S4-134.indd   86

25.06.14   15:26

25.06.14   15:26

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Braun FS 3000?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"