Braun FS 3000 - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Пароварки Braun FS 3000 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 134
Загружаем инструкцию
background image

11

Steaming in the steam basket 

5

 and in the black rice bowl 

e

Notice: The quantities and processing times are approximate for steaming in one steam basket. 
The steaming times listed in the charts also apply when steaming smaller quantities. 
When steaming larger quantities the steaming times may be somewhat longer if there is not 
enough space to permit sufficient steam circulation.

The steaming times in the upper steam basket are longer. Therefore,
•  steam larger pieces or food with longer steaming times in the lower steam basket.
•  When steaming different kinds of food with different steaming times: Steam food with a longer 

steam time in the lower steam basket. After some time place the steam basket containing food 
with a shorter steaming time on top of the lower steam basket for steaming.

Vegetables and fruits

• Cut off thick stems from cauliflower, broccoli and cabbage.
• Steam leafy, green vegeteables for the shortest possible time as they lose colour easily.
• Frozen vegetables should not be thawed before steaming.

  Food 

Type 

Ca. quantity 

Steam times

  Artichokes 

fresh 

4 (medium) 

40–45 min.

  Asparagus 

fresh 

500 g 

30–40 min.

  Beans, runner 

fresh, whole or sliced 

500 g 

25–35 min.

  Broccoli 

fresh, florets 

500 g 

15–20 min.

  Brussels sprouts 

fresh 

500 g 

20–25 min.

  Cabbage 

fresh, sliced 

500 g 

25–30 min.

  Carrots 

fresh, sliced 

500 g 

20–25 min.

  Cauliflower 

fresh, florets 

500 g 

20–25 min.

  Courgettes 

fresh, sliced 

500 g 

15–20 min.

  Fennel 

fresh, sliced 

500 g 

15–20 min.

  Kohlrabi 

fresh, in cubes 

500 g 

20–25 min.

  Leeks 

fresh, cut 

500 g 

15–20 min.

  Mushrooms, button 

fresh, whole or sliced 

500 g 

20–25 min.

   

 

 

(sliced 5 min. less)

  Potatoes 

sliced 

500 g 

20–25 min.

  Potatoes 

unpeeled 

500 g 

30–40 min.

  Sweetcorn 

fresh 

2 pieces 

55–60 min.

  

 

 

(turn frequently)

  Apples 

fresh, 1/8 pieces 

500 g 

10–15 min.

  Pears 

fresh, 1/6 pieces 

500 g 

10–15 min.

2361001IBR_FS3000_S4-134.indd   11

2361001IBR_FS3000_S4-134.indd   11

25.06.14   15:26

25.06.14   15:26

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Braun FS 3000?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"