VITEK VT-3602 BW - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Мясорубки VITEK VT-3602 BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

5

ENGLISH          

 

Keep the unit out of reach of children.

THE  UNIT  IS  INTENDED  FOR  HOUSEHOLD  USAGE 
ONLY

MEAT GRINDER FEATURES
Screw reverse function
«REV» (reverse)

 is used for removing obstructions 

which appear during processing of products.

Food  tray

  provides  convenient  food  layout  during 

processing.

Two  cutting  plates  with  openings  of  different 
size

 are intended for different degrees of grinding.

Special  accessories

  are  used  for  sausages  and 

«kebbe» making.

«Invisible»  technology

  provides  special  compart-

ment for accessories storage in the unit body.

«Disc Cleaner» technology

 allows using a special 

fixture for discs cleaning.

AT TENTION!

 

Before  grinding  meat  make  sure  that  all  bones 
and excess fat are removed.

 

Do not push the products with any foreign objects 
or your fingers, use only the pushers (1) and (23) 
supplied with the unit.

 

Never immerse the meat grinder body, the power 
plug or the power cord into water or other liquids.

 

When  using  the  «kebbe»  attachments  (19,  20), 
do  not  install  the  cutting  plates  (15,  16)  and  the 
crossed blade (14).

 

Do  not  try  to  process  food  with  hard  fiber  (for 
example,  ginger  or  horseradish)  in  the  meat 
grinder.

 

To  avoid  obstructions  do  not  apply  excessive 
force while pushing meat with the pusher (1).

 

If any hard piece of food stops the feeder screw 
or cutting blade rotation, immediately switch the 
unit off and use the screw reverse function «REV» 
(reverse) to remove the obstruction before start-
ing again.

BEFORE USING THE MEAT GRINDER
After unit transportation or storage at low tem-
perature,  it  is  necessary  to  keep  it  for  at  least 
two  hours  at  room  temperature  before  switch-
ing on.

 

Unpack the meat grinder and remove all package 
materials,  wipe  the  unit  body  with  a  damp  cloth 
and then wipe it dry.

 

Wash  all  removable  parts  with  warm  water  and 
neutral detergent, then rinse and dry thoroughly 
before assembling.

 

Before using the unit for the first time, make sure 
that  voltage  in  your  mains  corresponds  to  the 
operating voltage of the unit.

BASIC PRINCIPLES OF USING THE MEAT 

GRINDER 

 

The meat grinder is intended only for household 
processing  of  products  and  making  homemade 
semi-finished products.

 

Assemble  the  unit  and  place  it  on  a  flat  dry  sur-
face.

 

Make sure that ventilation openings on the body 
are not blocked.

 

Insert the power plug into the socket, the button 

(12) «

» illumination will light up.

 

Place  a  suitable  bowl  under  the  meat  grinder 
head (3).

 

Make  sure  that  the  meat  is  fully  defrosted, 
remove  excess  fat  and  all  bones,  and  cut  the 
meat  into  cubes  or  strips  fitting  the  opening  of 
the food tray (2).

 

Switch  the  unit  on  by  pressing  the  button  (12)  

«

».

 

Slowly feed the meat pieces into the grinder head 
body (3) using the pusher (1).

 

When  operating,  use  only  the  pusher  (1),  sup-
plied with the unit.

 

Do  not  use  any  other  objects  to  push  products; 
do not push the meat with your hands.

 

Do  not  apply  excessive  effort  while  pushing  the 
meat or other foods.

 

Obstructions  can  appear  during  grinding  meat 
or  other  products,  use  the  screw  reverse  mode 
«REV»  (reverse)  to  remove  the  obstruction.  To 
switch  the  screw  reverse  mode  «REV»  (reverse) 
on,  switch  the  meat  grinder  off  by  pressing  the 

button  (12)  «

»,  then  press  the  button  (10)  

«

», the illumination of this button will light up, 

and then switch the unit on by pressing the but-

ton (12) «

».

 

Do not run the appliance for more than 5 minutes 
continuously.

 

After  5  minutes  of  continuous  use,  switch  the 
meat grinder off and let it cool down during 10-15 
minutes before further operation. After you finish 
operating,  switch  the  meat  grinder  off,  pressing 

the  button  (12)  «

»,  unplug  the  unit,  and  only 

after that you can disassemble it.

MEAT GRINDING

1.  Install  the  meat  grinder  head  (3)  to  the  set-

ting  place  (4),  and  turn  it  counterclockwise  until 
bumping (pic. 1, 2).

VT-3602_IM.indd   5

16.09.2013   15:37:57

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3602 BW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"