VITEK VT-1678 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Мясорубки VITEK VT-1678 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

8

 ENGLISH

• 

Coarse (12, 13) grates suit for processing 
raw  meat,  fish,  vegetables,  dried  fruit, 
cheese, etc.

• 

Small  grate  (9)  suits  for  processing  raw 
meat as well as cooked meat, fish etc.

– 

Install  the  assembled  meat  grinder  head  (3) 
and  rotate  it  counterclockwise  until  bump-
ing (pic. 2).

– 

Place  the  food  tray  (2)  on  the  meat  grinder 
head body (3) (pic. 3).

– 

Insert the plug into the socket.

– 

Switch the unit on by pressing the «ON/OFF» 
button (6), the indicator will light up.

– 

During the operation use only the pusher (1) 
to push the products (pic. 4).

Note:

• 

For  better  meat  processing  slice  it  in 
cubes  or  stripes.  Defrost  frozen  meat 
thoroughly.

• 

During  the  operation  use  only  the  push-
er  supplied  with  the  unit;  do  not  use  any 
other  objects,  do  not  push  the  meat  with 
your fingers.

– 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder  off,  pressing  the  «ON/OFF»  button 
(6),  and  unplug  the  unit;  after  that  you  can 
disassemble it.

– 

To  remove  the  meat  grinder  head  press  the 
lock  button  (4),  turn  the  meat  grinder  head 
(3) clockwise and remove it.

– 

To  disassemble  the  meat  grinder  head, 
unscrew  the  nut  (8)  and  take  out  the  grate 
(9, 12, 13), the blade (10) and the screw (11).

Attention!

If food obstructions appear during meat grind-
ing,  use  the  reverse  mode  function;  to  use  it 
switch  the  grinder  off  by  pressing  the  «ON/
OFF»  button  (6),  wait  till  the  motor  stops 
completely,  then  press  the  «REV»  button  (5); 
switch  to  normal  operation  mode  in  5-6  sec-
onds.
If the screw (11) and the blade (10) stop rotating 
suddenly during the operation:

• 

switch  the  unit  off  pressing  the  «ON/OFF» 
button (6) and unplug it;

• 

let the motor cool down for about 20-30 min-
utes;

• 

switch the meat grinder on again.

Making sausages

– 

Prepare minced meat.

– 

Insert  the  screw  (11)  into  the  meat  grinder 
head  body  (3),  install  the  sausage  attach-
ments (14) on the screw, check if the ledges 
on the attachment (14) match the grooves on 
the  meat  grinder  head  body  (3)  and  tighten 
the nut (8) (pic. 5).

– 

Install  the  assembled  meat  grinder  head, 
rotating  it  counterclockwise  until  complete 
fixation  and  tighten  the  nut  (8)  completely 
(pic. 6).

– 

Install the food tray (2) (pic. 7).

– 

Place the minced meat on the food tray (2).

– 

Use  natural  sausage  casing,  putting  it  firstly 
into a bowl with warm water for 10 minutes.

– 

Pull  softened  casing  on  the  attachment  (14) 
and make a knot on the tip.

– 

Insert the plug into the socket.

– 

Switch the unit on by pressing the «ON/OFF» 
button (6), the indicator will light up.

– 

Use  the  pusher  (1)  (pic.  8)  to  pull  down  the 
minced  meat,  move  the  casing  away  from 
the  attachment  (14)  according  to  filling,  wet 
the casing as it dries.

– 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder  off,  pressing  the  «ON/OFF»  button 
(6),  and  unplug  the  unit;  after  that  you  can 
disassemble it.

– 

To  remove  the  meat  grinder  head  press  the 
locking  button  (4),  turn  the  meat  grinder 
head clockwise and remove it.

– 

Unscrew  the  nut  (8)  and  disassemble  the 
meat grinder head.

Using “kebbe” attachments

Kebbe is a traditional Middle East dish cooked of 
lamb meat, wheat flour and spices cut together 
for getting a base for hollow rolls. Rolls are filled 
and deep fried.
You can make different delicacies trying various 
fillings .
Prepare the casing base.

– 

Insert  the  screw  (11)  into  the  meat  grinder 
head  body  (3),  install  the  “kebbe”  attach-
ments (15) on the screw, check if the ledges 
on the attachment match the grooves on the 
meat  grinder  head  body  (3)  and  tighten  the 
nut (8) (pic. 9).

– 

Install  the  assembled  meat  grinder  head, 
rotating  it  counterclockwise  until  bumping 
and tighten the nut (8) completely (pic. 10).

– 

Install the food tray (2) (pic. 11).

– 

Put  the  prepared  casing  base  on  the  food 
tray (2).

VT-1678_IM.indd   8

12.10.2012   9:39:51

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1678 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"