VITEK VT-1678 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 44

Мясорубки VITEK VT-1678 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

44

 Беларускi

мясасечку,  націснуўшы  кнопку  (6)  «ON/
OFF»,  дачакайцеся  прыпынку  кручэння 
электраматора і націсніце кнопку «REV» (5), а 
праз 5-6 секунд ізноў вярніцеся да звычайнага 
рэжыму працы.
Калі падчас працы кручэнне шнека (11) і нажа 
(10) раптам спынілася:

• 

адключыце мясасечку, націснуўшы кнопку 
(6)  «ON/OFF»,  і  выміце  сеткавую  вілку  з 
разеткі;

• 

дайце  астыць  электраматору  на  працягу 
прыблізна 20-30 мінут;

• 

паўторна ўключыце мясасечку.

Набіванне каўбасак

– 

Прыгатуйце фарш.

– 

Усталюйце  шнек  (11)  у  корпус  галоўкі 
мясасечкі  (3),  усталюйце  на  шнек  насадкі 
для  набівання  каўбасак  (14);  сачыце  за 
тым,  каб  выступы  на  насадцы  (14)  супалі 
з  пазамі  ў  корпусе  галоўкі  мясасечкі  (3),  і 
злёгку зацягніце гайку (8) (мал. 5).

– 

Усталюйце  сабраную  галоўку  мясасечкі, 
павярнуўшы  яе  супраць  гадзіннікавай 
стрэлкі  да  поўнай  фіксацыі,  канчаткова 
закруціце гайку (8) (мал. 6).

– 

Усталюйце латок для прадуктаў (2) (мал. 7).

– 

Выкладзеце  гатовы  фарш  на  латок  для 
прадуктаў (2).

– 

Выкарыстоўвайце 

для 

падрыхтоўкі 

каўбасак 

натуральную 

абалонку, 

папярэдне  змясціўшы  яе  ў  пасудзіну  з 
цёплай вадой на 10 мінут.

– 

Нацягніце  размякчаную  абалонку  на 
насадку (14) і завяжыце на канцы абалонкі 
вузел.

– 

Устаўце  сеткавую  вілку  ў  электрычную 
разетку.

– 

Уключыце  прыбор  кнопкай  (6)  «ON/OFF», 
пры гэтым загарыцца індыкатар працы.

– 

Для 

падачы 

гатовага 

фаршу 

выкарыстоўвайце  штурхач  (1)  (мал.  8),  па 
меры запаўнення абалонкі зрушвайце яе з 
насадкі  (14),  па  меры  высыхання  абалонкі 
змочвайце яе вадой.

– 

Як  толькі  вы  скончыце  працу,  выключыце 
мясасечку,  націснуўшы  кнопку  (6)  «ON/
OFF» і адключыце яе ад сеткі, і толькі пасля 
гэтага прыступайце да яе разборкі.

– 

Для  здымання  галоўкі  мясасечкі  націсніце 
кнопку фіксатара (4), павярніце галоўку па 
гадзіннікавай стрэлцы і зніміце яе.

– 

Адкруціце  гайку  (8)  і  разбярыце  галоўку 
мясасечкі.

Выкарыстанне насадкі «кеббе»

Кеббе - традыцыйная блізкаўсходняя страва, 
прыгатаваная  з  мяса  ягня,  пшанічнай  мукі  і 
спецый,  якія  сякуцца  разам,  каб  атрымаць 
аснову  для  выраба  полых  трубачак.  Трубачкі 
напаўняюцца  начыннем  і  абсмажваюцца  ў 
фрыцюры.
Эксперыментуючы  з  начыннем  для  трубачак, 
можна гатаваць розныя дэлікатэсы.
Прыгатуйце аснову для абалонкі.

– 

Усталюйце  шнек  (11)  у  корпус  галоўкі 
мясасечкі  (3),  усталюйце  на  шнек  насадкі 
«кеббе»  (15);  сачыце  за  тым,  каб  выступы 
на  насадцы  (15)  супалі  з  пазамі  ў  корпусе 
галоўкі  мясасечкі,  і  злёгку  загарніце  гайку 
(8) (мал. 9).

– 

Усталюйце  сабраную  галоўку  мясасечкі, 
павярнуўшы  яе  супраць  гадзіннікавай 
стрэлкі  да  поўнай  фіксацыі,  канчаткова 
зацягніце гайку (8) (мал. 10).

– 

Усталюйце  латок  для  прадуктаў  (2)  (мал. 
11).

– 

Выкладзіце  гатовую  аснову  для  абалонкі 
на латок для прадуктаў (2).

– 

Устаўце  сеткавую  вілку  ў  электрычную 
разетку.

– 

Уключыце  прыбор  кнопкай  (6)  «ON/OFF», 
пры гэтым загарыцца індыкатар працы.

– 

Для  падачы  асновы  для  абалонкі 
выкарыстоўвайце штурхач (1) (мал. 12).

– 

Адразайце  гатовыя  трубачкі  неабходнай 
даўжыні.

– 

Як  толькі  вы  скончыце  працу,  выключыце 
мясасечку,  націснуўшы  кнопку  (6)  «ON/
OFF» і адключыце яе ад сеткі, і толькі пасля 
гэтага прыступайце да яе разборкі.

– 

Для  здымання  галоўкі  мясасечкі  націсніце 
кнопку фіксатара (4), павярніце галоўку (3) 
па гадзіннікавай стрэлцы і зніміце яе.

– 

Адкруціце  гайку  (8)  і  разбярыце  галоўку 
мясасечкі.

РЭЦЭПТ

 

Начынка

Бараніна 100 г
Аліўкавы алей 1,5 сталовай лыжкі
Рэпчаты  лук  (дробна  нашаткаваны)  1,5 
сталовай лыжкі

VT-1678_IM.indd   44

12.10.2012   9:39:53

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1678 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"