VITEK VT-1678 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Мясорубки VITEK VT-1678 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

7

ENGLISH          

• 

Use  only  the  pusher  (1)  provided.  Do  not 
push  the  products  with  other  objects  or  your 
fingers.

• 

Do  not  immerse  the  meat  grinder  body  into 
water or other liquids.

• 

When  using  «Kebbe»  attachments  (15)  and 
sausages  attachment  (14)  do  not  put  grates 
(9, 12, 13) and the blade (10).

• 

Do not try to process food with hard fiber (for 
example,  ginger  or  horseradish)  in  the  meat 
grinder.

• 

In  order  to  avoid  obstructions  do  not  use 
excessive force while pushing meat.

• 

If the screw or cutting blade stop working due 
to  hard  piece  stuck  in  the  feeder,  switch  the 
unit off immediately and remove the obstruc-
tion before starting operation again.

• 

If  the  overheating  protection  system  has 
actuated  due  to  overloading,  do  not  switch 
the  unit  on  at  once,  wait  for  20-30  min-
utes,  then  continue  operating,  but  push  the 
food  into  the  grinder  head  opening  with  less 
efforts.

• 

To  select  the  reverse  mode  (REVERSE)  of 
meat  grinder,  switch  it  off  by  pressing  the 
«ON/OFF»  button  (6)  and  wait  for  5-6  sec-
onds  to  let  the  motor  stop  completely,  only 
then press the «REV» button (5).

Before using the meat grinder

After the unit transportation or storage at low 
temperature  it  is  necessary  to  keep  it  for  at 
least two hours at room temperature before 
switching on.

– 

Unpack  the  meat  grinder  and  remove  all 
package  materials,  wipe  the  unit  body  with  a 
damp cloth.

– 

Wash  all  removable  parts  with  warm  water 
and a neutral detergent, then rinse and dry.

– 

Before  using  the  unit  for  the  first  time,  make 
sure  that  voltage  in  your  mains  corresponds 
to the voltage specified on the unit.

Using the meat grinder

• 

The  meat  grinder  is  intended  to  grind  bone-
less meat (for household use only).

• 

Assemble  the  unit  and  place  it  on  a  flat  dry 
surface.

• 

Make  sure  that  ventilation  openings  on  the 
body are not blocked.

• 

Before  using  the  unit  for  the  first  time,  make 
sure  that  voltage  in  your  mains  corresponds 
to the voltage specified on the unit.

• 

Insert the power plug into the socket.

• 

Place a suitable bowl under the grinder head 
(3).

• 

Make  sure  that  the  meat  is  defrosted  thor-
oughly,  remove  excess  fat  and  bones,  and 
cut  the  meat  into  small  cubes  or  strips  of 
such  size,  that  allows  to  freely  put  them  into 
the food tray opening (2).

• 

Switch the unit on by pressing the «ON/OFF» 
button (6), the indicator will light up.

• 

Slowly feed the meat pieces into the grinder 
head body (3) using the pusher (1).

• 

During operation use only the pusher(1) sup-
plied.  

• 

Do  not  use  any  other  objects  to  push  meat, 
do not push meat with your hands.

• 

Do  not  make  excessive  efforts  to  push  the 
food.

• 

Food  obstruction  may  appear  during  meat 
grinding.  Use  the  reverse  mode  to  remove 
the obstruction.

• 

To  use  it  switch  the  grinder  off  by  pressing 
the  «ON/OFF»  button  (6),  wait  till  the  motor 
stops  completely,  then  press  the  «REV»  but-
ton  (5);  switch  to  normal  operation  mode  in 
5-6 seconds.

• 

Continuous operation time of the unit should 
not exceed 15 minutes.

• 

After  15  minutes  of  continuous  use,  switch 
the  unit  off  and  let  it  cool  down  to  the  room 
temperature  (about  1  hour),  after  that  you 
can continue operation.

• 

After  you  finish  operating,  switch  the  unit 
off,  pressing  the  «ON/OFF»  button  (6),  and 
unplug  the  unit;  after  that  you  can  disas-
semble the unit.

Meat grinding

– 

Insert  the  screw  (11)  into  the  grinder  head 
body  (3),  set  the  crossed  blade  (10),  select 
the required grate (9, 12,13) and set it above 
the blade, matching the grooves on the grind-
er head body (3), tighten the nut (8) (pic.1)

Attention!

• 

Face  the  blade  cutting  side  to  the  grate. 
If the blade is installed improperly, it will 
not mince the products.

• 

When  assembling  the  grinder  head,  do 
not  tighten  the  nut  (8)  strongly;  tighten 
it  completely  after  setting  of  the  assem-
bled meat grinder head.

VT-1678_IM.indd   7

12.10.2012   9:39:51

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1678 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"