VITEK VT-1678 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 45

Мясорубки VITEK VT-1678 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

45

 

 

 

 

 

           Беларускi 

Рэзкія затаўкі па гусце
Соль 1/4 гарбатнай лыжкі
Мука 1 сталовая лыжка або 1/2 сталовай лыжкі

• 

Бараніну неабходна здрабніць у мясасечцы 
адзін ці два разы.

• 

Рэпчаты  лук  абсмажваюць  у  масле  да 
залацістага  колеру,  затым  дадаюць 
сечаную  бараніну,  усе  вострыя  прыправы, 
соль і муку.

Абалонка

Поснае мяса 450 г
Мука 150-200 г
Рэзкія затаўкі 1 гарбатная лыжка (па гусце)
Мушкатовы арэх 1 шт.
Чырвоны молаты перац па густу
Перац (па густу)

• 

Мяса  здрабняюць  у  мясасечцы  тры  разы, 
здрабняецца  таксама  мушкатовы  арэх, 
затым змешваюць усе кампаненты.

• 

Большая  колькасць  мяса  і  меншая 
колькасць  мукі  ў  вонкавай  абалонцы 
забяспечваюць  лепшую  кансістэнцыю  і 
густ гатовага выраба.

• 

Гатовыя  трубачкі  напаўняюцца  начыннем, 
заціскаюцца  па  краях,  ім  надаецца 
жаданая форма.

• 

Гатуюцца трубачкі ў фрыцюры.

ЧЫСТК А І ДОГЛЯД

– 

Пасля  канчатку  працы  варта  выключыць 
мясасечку,  націснуўшы  кнопку  (6)  «ON/
OFF»,  і  выняць  вілку  сеткавага  шнура  з 
разеткі.

– 

Націсніце  кнопку  фіксатара  (4),  павярніце 
галоўку мясасечкі па гадзіннікавай стрэлцы 
і зніміце яе.

– 

Адкруціце  гайку  (8)  і  зніміце  ўсталяваныя 
насадкі  (9,  12,  13,  14,  15),  зніміце  нож  (10) 
са шнека (11).

– 

Выміце шнек (11) з галоўкі мясасечкі (3).

– 

Выдаліце са шнека рэшткі прадуктаў.

– 

Прамыйце  ўсё  прыладдзе  мясасечкі  ў 
цёплай  мыльнай  вадзе  з  нейтральным 
мыйным  сродкам,  апаласніце  і  перад 
зборкай старанна прасушыце.

– 

Прыладдзе  (1,  2,  14,  15)  можна  мыць  у 
посудамыйнай машыне.

– 

Пратрыце  корпус  мясасечкі  (7)  вільготнай 
тканінай.

– 

Забараняецца  выкарыстоўваць  для  чысткі 
корпуса  растваральнікі  ці  абразіўныя 
чысцячыя сродкі.

– 

Не  дапушчайце  траплення  вадкасці  ўнутр 
корпуса мясасечкі.

– 

Перад  тым  як  прыбраць  прасохлае 
прыладдзе  на  захоўванне,  вышмаруйце 
рашоткі (9, 12, 13) і нож (10) алеем - так яны 
будуць абаронены ад акіслення.

– 

Рашоткi  (9,  12,  13)  i  насадкі  (14,  15)  можна 
захоўваць у корпусе штурхача (1) (мал. 13).

К АМПЛЕКТ ПАСТАЎКІ

Інструкцыя - 1 шт.
Штурхач - 1 шт.
Латок для прадуктаў - 1 шт.
Рашоткi - 3 шт.
Насадка для набівання каўбасак - 1 шт.
Камплект  насадак  для  прыгатавання  «кеббе» 
- 1 шт.
Інструкцыя па эксплуатацыі - 1 шт.

ТЭХНІЧНЫЯ ХАРАКТАРЫСТЫКІ

Электрасілкаванне: 220-240 В ~ 50 Гц
Максімальная магутнасць: 1600 Вт

Вытворца  захоўвае  за  сабой  права  змяняць 
дызайн  і  тэхнічныя  характарыстыкі  прыбора 
без папярэдняга апавяшчэння.

Тэрмін службы прылады - 5 гадоў

Гарантыя

Падрабязнае  апісанне  умоў  гарантыйнага 
абслугоўвання  могут  быць  атрыманы  у  таго 
дылера,  ў  якога  была  набыта  тэхніка.  Пры 
звароце  за  гарантыйным  абслугоўваннем  
абавязкова  павінна  быць  прад’яўлена  купчая 
альбо квітанцыя аб аплаце.

Дадзены выраб адпавядае 
патрабаванням ЕМС, якiя 
выказаны ў дырэктыве ЕС 89/336/
ЕЕС, i палажэнням закона аб 
прытрымлiваннi напружання (73/23 
EC)

VT-1678_IM.indd   45

12.10.2012   9:39:54

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1678 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"