VITEK VT-1678 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 29

Мясорубки VITEK VT-1678 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

29

romÂnĂ/ 

Moldovenească

 

 

în sens invers; pentru aceasta opriţi maşina de 

tocat  carne,  apăsând  butonul  (6)  «ON/OFF», 

aşteptaţi  până  se  opresc  rotaţiile  motorului 

electric şi apăsaţi butonul «REV» (5), iar peste 

5-6  secunde  reveniţi  la  regimul  normal  de 

funcţionare.

Dacă în timpul funcţionării rotaţiile şnecului (11) 

şi a cuţitului (10) s-au întrerupt brusc:

• 

opriţi  maşina  de  tocat  carne  apăsând 

butonul (6) «ON/OFF», şi scoateţi fişa de 

alimentare din priză;

• 

permiteţi  ansamblului  motor  să  se 

răcească aproximativ 20-30 minute;

• 

porniţi din nou maşina de tocat carne.

Umplerea cârnaţilor

– 

Preparaţi tocătura.

– 

Aşezaţi şnecul (11) în corpul capului maşinii 

de tocat carne (3), aşezaţi pe şnec acceso-

riile pentru umplerea cârnaţilor (14), aliniind 

ieşiturile de pe accesoriu (14) cu canelurile 

de  pe  capul  maşinii  de  tocat  carne  (3)  şi 

strângeţi uşor piuliţa (8) (fig. 5)

– 

Aşezaţi  capul  asamblat  al  maşinii  de  tocat 

carne  rotind-o  în  sens  contrar  acelor  de 

ceasornic până la fixare (8) (fig. 6).

– 

Aşezaţi tava pentru alimente (2) (fig. 7).

– 

Puneţi  umplutura  preparată  pe  tava  pentru 

alimente (2).

– 

Pentru prepararea cârnaţilor utilizaţi intesti-

ne naturale, lăsaţi-le în prealabil într-un vas 

cu apă caldă pentru 10 minute.

– 

Trageţi  intestinul  înmuiat  peste  accesoriul 

(14) şi legaţi la capăt cu un nod.

– 

Introduceţi  fişa  de  alimentare  în  priza  elec-

trică.

– 

Porniţi  maşina  de  tocat  carne  cu  butonul 

(6)  «ON/OFF»,  indicatorul  pentru  controlul 

funcţionării se va aprinde.

– 

Pentru  introducerea  tocăturii  utilizaţi 

împingătorul (1) (fig. 8), pe măsura umple-

rii  intestinului  mişcaţi-l  de  pe  accesoriul 

(14),  dacă  intestinele  se  usucă  udaţi-le 

cu apă.

– 

După  utilizare  opriţi  maşina  de  tocat  carne 

apăsând  butonul  (6)  «ON/OFF»  deconec-

taţi-o  de  la  reţea,  şi  numai  după  aceasta 

începeţi dezasamblarea acesteia.

– 

Pentru a scoate capul maşinii de tocat apă-

saţi  butonul  fixatorului  (4),  rotiţi  capul  în 

sensul acelor de ceasornic şi demontaţi-l.

– 

Deşurubaţi piuliţa (8) şi dezasamblaţi capul 

maşinii de tocat carne.

Utilizarea accesoriului „kebbe”

Kebbe este o mâncare tradiţională în Orientul 

Apropiat  preparată  din  carne  de  miel,  făină 

de  grâu  şi  condimente  care  sunt  tocate 

împreună  pentru  a  se  obţine  baza  pentru 

prepararea  tubuşoarelor.  Tubuşoarele  sunt 

umplute  cu  umplutură  şi  se  prăjesc  în  fri-

teuză.

Preparând diverse umpluturi pentru tubuşoare 

puteţi găti bucate din cele mai gustoase.

Preparaţi baza pentru înveliş.

– 

Aşezaţi şnecul (11) în corpul capului maşi-

nii  de  tocat  (3),  montaţi  pe  şnec  acceso-

riile  „kebbe”  (15);  aliniaţi  ieşiturile  de  pe 

accesoriu  (15)  cu  canelurile  de  pe  capul 

maşinii  de  tocat,  şi  strângeţi  uşor  piuliţa 

(8) (fig. 9).

– 

Instalaţi  capul  asamblat  al  maşinii  de  tocat 

rotindu-l în sens invers acelor de ceasornic 

până la fixarea completă, strângeţi bine piu-

liţa (8) (fig. 10).

– 

Aşezaţi tava pentru alimente (2) (fig. 11).

– 

Aşezaţi  baza  pregătită  pentru  înveliş  pe 

tava de alimente (2).

– 

Introduceţi  fişa  de  alimentare  în  priza  elec-

trică.

– 

Porniţi  maşina  de  tocat  carne  cu  butonul 

(6)  «ON/OFF»,  indicatorul  pentru  controlul 

funcţionării se va aprinde.

– 

Pentru  introducerea  bazei  pentru  înveliş 

folosiţi împingătorul (1) (fig. 12).

– 

Tăiaţi  tubuşoarele  în  bucăţi  de  mărimea 

necesară.

– 

După  utilizare  opriţi  maşina  de  tocat  carne 

apăsând  butonul  (6)  «ON/OFF»  deconec-

taţi-o  de  la  reţea,  şi  numai  după  aceasta 

începeţi dezasamblarea acesteia.

– 

Pentru  a  scoate  capul  maşinii  de  tocat 

carne apăsaţi butonul fixatorului (4), întoar-

ceţi capul (3) în sensul acelor de ceasornic 

şi scoateţi-l.

– 

Deşurubaţi piuliţa (8) şi dezasamblaţi capul 

maşinii de tocat carne.

VT-1678_IM.indd   29

12.10.2012   9:39:52

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1678 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"