Moulinex ME 61013E - Инструкция по эксплуатации - Страница 92

Мясорубки Moulinex ME 61013E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 102
Загружаем инструкцию
background image

 linguriţă de ardei iute roşu, un vârf de ghimbir şi o mică linguriţă de scorţişoară.

4. Încorporaţi apoi ouăle bătute, amestecaţi, după care luaţi de pe foc.
5. Întindeţi pasta de foietaj destul de subţire. Decupaţi pătrate cu latura de 10 cm. Ungeţi cu unt marginile exterioare.
6. Garnisiţi fiecare pătrat cu o mică linguriţă de umplutură. Rulaţi-le apoi lipind extremităţile.
7. Prăjiţi briouatele în uleiul fierbinte. Odată prăjite, lăsaţi-le câteva momente pe hârtie absorbantă. Presăraţi pe ele

zahăr şi scorţişoară. Se servesc foarte calde.

Variantă:

Montaţi grila de 4,7 mm pe tocător. Tăiaţi ceapa în 8. Tocaţi puţină carne şi treceţi ceapa prin tocător.
Mai  introduceţi  puţină  carne,  apoi  ierburile  aromatice  şi  la  sfârşit  restul  de  carne.  Bateţi  ouăle  şi  încorporaţi-le  în
umplutură  împreună  cu  sarea  şi  piperul,  o  jumătate  de  linguriţă  de  ardei  iute  roşu,  un  vârf  de  ghimbir  şi  o  mică
 linguriţă de scorţişoară. Omogenizaţi amestecul. Repetaţi paşii 5-7.

PIROJKI (mici pateuri cu peşte)

4 persoane – Preparare: 25 minute. Durată de coacere: 10-15 minute.

Ingrediente: 

250 g de pastă de foietaj – 300 g de peşte fiert sau somon afumat – 2 ouă tari – 1 bucheţel de mărar

– 2 cepe – 100 g de unt sărat, cubuleţe – ulei
1. Montaţi grila de 4,7 mm pe tocător. Tăiaţi cepele în 8 şi treceţi-le prin tocător. Rumeniţi-le la foc mic într-o tigaie

cu puţin ulei. Puneţi deoparte.

2. Tocaţi puţin peşte, apoi introduceţi ceapa prăjită, untul, mărarul şi la sfârşit treceţi prin tocător şi restul de peşte.
3. Întindeţi pasta de foietaj destul de subţire, decupaţi din ea discuri cu un pahar sau un bol (mai mare sau mai mic).
4. Preîncălziţi cuptorul la 210°C (t.6).
5. Garnisiţi fiecare disc cu puţină umplutură şi împăturiţi pasta lipind marginile.
6. Lăsaţi-le să se rumenească la cuptor timp de 10-15 minute.

Chifteluţe din carne de vită 

4 persoane – Preparare: 20 minute. Durată de coacere: 10-15 minute.

Ingrediente:

1 kg de carne de vită – 1 ceapă – 1 căţel de usturoi – 2 felii de pâine neagră înmuiate în lapte – 2 ouă

– 1 cartof  – făină – sare, piper
1. Pentru această reţetă, alegeţi bucăţi de carne de vită cu conţinut scăzut de substanţe grase. Treceţi carnea prin

tocătorul de carne împreună cu feliile de pâine.

2. Feliaţi ceapa cu ajutorul conului pentru feliere subţire 

(K3b)

şi radeţi usturoiul şi cartoful cu ajutorul conului pentru

radere 

(K3a)

3. Amestecaţi carnea tocată cu pâinea, ceapa feliată, usturoiul şi cartoful.
4. Încorporaţi în tocătură ouăle, piperul negru măcinat şi sarea şi formaţi chifteluţele.
5. Rulaţi chifteluţele prin făină şi prăjiţi-le în ulei.

Budincă de cartofi la cuptor 

4 persoane – Preparare: 30 minute. Durată de coacere: 45 minute.

Ingrediente: 

400 g de carne tocată – 1 kg de cartofi – 2 ouă – 2 pahare cu lapte  –  1 căţel de usturoi  – 1,5 linguri

de unt – 2 linguri de ulei – sare, piper
1. Curăţaţi, spălaţi şi uscaţi cartofii. Tăiaţi-i cu ajutorul conului pentru feliere subţire 

(K3b)

.

2. Treceţi carnea de vită prin tocător şi prăjiţi carnea tocată într-o tigaie în ulei timp de 5 minute.
3. Frecaţi cu usturoi interiorul unui vas, apoi ungeţi-l cu o parte din unt. 
4. Aşezaţi în straturi succesive două treimi din cartofi şi carnea tocată, săraţi, piperaţi, apoi adăugaţi restul de  cartofi.
5. Bateţi  ouăle  cu  laptele  cald  şi  turnaţi  acest  amestec  peste  cartofi.  Adăugaţi  restul  de  unt.  Lăsaţi  să  se  coacă  la

 cuptor timp de 45 de minute la temperatură medie.

Mere gratinate cu migdale

4 persoane – Preparare: 40 minute. Durată de coacere: 30 minute.

Ingrediente: 

6 mere – 60 g de zahăr brun nerafinat – 50 g de unt – 50 g de migdale întregi – 20 cl de smântână –

1 linguriţă de scorţişoară
Curăţaţi  merele  de  coajă,  scoateţi-le  sâmburii  şi  tăiaţi-le  în  sferturi.  Tăiaţi  felii  subţiri  cu  ajutorul  conului  pentru
 feliere subţire 

(K3b)

şi rumeniţi-le în 30 g de unt. Ungeţi uşor cu unt un vas de gratinat şi aşezaţi pe fund merele

caramelizate.  Măcinaţi  migdalele  cu  ajutorul  conului  pentru  răzuire 

(K3c).

Într-o  salatieră,  amestecaţi  pudra  de

 migdale, smântâna şi vanilia. Turnaţi amestecul obţinut peste mere şi pudraţi cu zahăr brun nerafinat. Puneţi vasul
la cuptor la 160°C.

90

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex ME 61013E?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"