Мясорубки Moulinex ME 61013E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Varijanta:
Postavite rešetku 4,7 mm na
stroj
za mljevenje. Izrežite crveni luk na 8 dijelova. Sameljite malo mesa, sameljite luk
u mašini.
Dodajte malo mesa, zatim začine i
na kraju
ostatak mesa. Umutite jaja i dodajte u smjesu, posolite i zapaprite, sipajte
pola
male žlice
mljevene paprike, prstohvat đumbira i
malu žlicu
cimeta. Izmiješajte smjesu. Ponovite korake 5 do 7.
Piroške s ribljom paštetom
4 osobe – Priprema: 25 min. Vrijeme pečenja: 10 - 15 min.
Sastojci:
250 g lisnatog testa – 300 g pečene ribe ili dimljenog losos – 2 kuhana jaja – 1 vezica kopra – 2 crvena
luka – 100 g slanog maslaca, u kockicama – ulje
1. Postavite rešetku 4,7 mm na
stroj
za mljevenje. Izrežite crveni luk na 8 dijelova, sameljite luk
pomoću stroj za
mljevenje
. Ispržite na blagoj vatri u dubljoj tavi s malo ulja. Sklonite.
2. Sameljite malo ribe, dodajte isprženi crveni luk, maslac, kopar i na kraju sameljite ostatak ribe.
3. Razvucite tanki sloj lisnatog tijesta, čašom ili zdjelicom
izradite
krugove (manje ili veće).
4. Zagrijte pećnicu na 210°C (6).
5. Stavite malo
smjese
na svaki krug i savijte tijesto pritisnuvši
rubove
.
6. Peći u pećnici 10 do 15 minuta da porumene.
Kuglice od govedine
4 osobe – Priprema 20 min. Vrijeme pečenja: 10 - 15 min.
Sastojci:
1 kg govedine – 1 crveni luk – 1 češanj češnjaka – 2 kriške crnog kruha umočenog u mlijeko – 2 jaja –
1 krumpir – brašno –
sol
, papar
1. Za ovaj recept odaberite komade nemasne govedine. Sameljite meso u
stroju
za mljevenje s kriškama kruha.
2. Isjeckajte crveni luk pomoću dodatka za sjeckanje
(K3b)
i naribajte krumpir pomoću
nastavka
za ribanje
(K3a)
.
3. Spojite mljeveno meso, kruh, isjeckani luk i krumpir.
4. Dodajte jaja u smjesu, crni mljeveni papar i
sol
i oblikujte kuglice.
5. Uvaljajte kuglice u brašno i pržite ih u ulju.
Musaka
4 osobe – Priprema 30 min. Vrijeme pečenja: 45 min.
Sastojci:
400 g mljevenog mesa – 1 kg krumpira – 2 jaja – 2 čaše mlijeka
1 češanj češnjaka – 1,5 velika žlica maslaca – 2 velike žlice ulja –
sol
, papar
1. Očistite, operite i osušite krumpir. Izrežite ga pomoću
nastavka
za sjeckanje
(K3b)
.
2. Sameljite juneće meso u mašini za mljevenje i pržite mljeveno meso u tavi na ulju 5 minuta.
3.
Izmiješajte češnjakom
unutrašnjost tanjura i
premažite
ga s malo maslaca.
4. Redajte u nekoliko slojeva 2/3 krumpira i mljeveno meso, posolite, zapaprite, a zatim dodajte preostali krumpir.
5. Umutite jaja s toplim mlijekom i njima prelijte krumpir. Dodajte ostatak maslaca. Pecite u pećnici 45 minuta na
umjerenoj temperaturi.
Gratinirane jabuke s bademima
4 osobe – Priprema 40 min. Vrijeme pečenja: 30 min.
Sastojci:
6 jabuka – 60 g smeđeg šećera – 50 g maslaca – 50 g cijelih badema – 20 cl
vrhnja
– 1 žličica cimeta
Ogulite, očistite od sjemenki i izrežite jabuke na četvrtine. Izrežite u listove pomoću
nastavka
za sjeckanje
(K3b)
i
pržite s 30 g maslaca. Gratinirano jelo premažite komadićem maslaca i rasporedite karamelizirane jabuke na dno.
Izmrvite bademe pomoću dodatka za
usitnjavanje
(K3c).
Izmiješajte izmrvljeni badem,
vrhnje
i cimet u zdjeli za
salatu. Prelijte jabuke ovom smjesom i pospite smeđim šećerom. Pecite na 160°C.
78
Содержание
- 10 Moulinex; ПЕРЕД НАЧАЛОМ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ:
- 11 ВОРОНКА ДЛЯ КОЛБАСОК (
- 12 тонкими ломтиками K3b
- 13 Поучаствуем в защите окружающей среды!; должно превы; KIBBE BI LABAN; Ингредиенты для пасты киббе :; САМСА; РЕЦЕПТЫ
- 14 Посыпьте сахаром и корицей. Подавайте горячим.; ПИРОЖКИ С РЫБОЙ; Нарежьте лук тонкими ломтиками конусом (; Картофельный пудинг, приготовленный в ду; Готовьте в духовке при средней температуре 45 минут.; Печеные яблоки с миндалем; яблоки на дно. Измельчите миндаль в порошок конусом (
- 68 юфтета от говеждо месо; Съставки; Пудинг от картофи на фурна; Огретен с ябълки и бадеми; ml
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)