Мультиварки Moulinex Simply Cook MK622832 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

101
100
EN
•
Do not pour water or put ingredients in the appliance without the
bowl inside.
•
The maximum quantity of water + ingredient should not exceed the
highest mark inside the bowl –
fig.14
.
CONTROL PANEL - MENU DESCRIPTION
1
4
5
6
7
2
3
8
9
10
MENU
Description
MENU
Description
1
STEAM
Cooking food with vapor
thanks to water in the pot and
the use of the steam basket.
Water quantity: 200-600ml.
6
SOUP
Cooking chunky soups or
meat/vegetable broth.
Max total qty: level 8 in the pot.
2
ROAST
Cooking a whole or big piece of
meat, fish or vegetables with a
bit of fat and liquid.
7
STEW/SLOW COOK
Cooking meat, fish and/or
vegetables in some liquid ,
eventually with some fat.
Max total qty: level 8 in the pot.
3
BAKE
Making desserts and cakes
or preparation with a crust
like bread (requires an
intervention).
8
RICE/ CEREALS
Cooking rice and grains. Refer
to recommendations p.22-23.
Max qty: level 8 in the pot.
4
FRY
Cooking ingredients with oil.
Max oil qty: 350 ml.
9
YOGURT/ DOUGH RISING
Fermenting yogurts directly
inside the cooking pot or
with oven-proof containers.
Proofing a yeast dough
5
PORRIDGE
Cooking a thick mixture of
grains and oat with milk/water.
10
REHEAT
Making a cooked dish hot.
BEFORE THE FIRST USE
Unpack the appliance
• Remove the appliance from the packaging and unpack all the accessories
and printed documents.
• Open the lid by pushing the opening button on the housing –
fig.1
.
Read the Instructions and carefully follow the operation method.
Clean the appliance
• Remove the bowl –
fig.2
, the inner lid and the pressure valve –
fig.3
.
• Clean the bowl, and the inner lid with a sponge and washing up liquid.
• Wipe the outside of the appliance and the lid with a damp cloth –
fig.6
.
• Dry off carefully.
• Carefully wipe the outside of the cooking bowl (especially the bottom).
FOR THE APPLIANCE AND ALL FUNCTIONS
• Make sure that there are no foreign residues or liquid underneath the
bowl and on the heating plate –
fig.9
.
• Place the bowl into the appliance, making sure that it is correctly
positioned –
fig.10
.
• Make sure that the inner lid is correctly in position –
fig. 8
.
• Close the lid in place so you hear a “click”.
• Install the power cord into the socket of the multicooker base (
fig.11
)
and then plug into the power outlet (
fig.12
). The appliance will ring
a long sound «Beep», all the indicators on the control panel will
light up for an instant. Then the display will show [-----], and all the
indicators will switch off. The appliance enters into standby mode, you
can select the menu functions as you wish.
• Do not touch the heating plate when the product is plugged in or after
cooking. Do not carry the product in use or just after cooking.
• This appliance is only intended for indoor use.
•
Never place your hand on the steam vent during cooking, as there is
a danger of burns –
fig.24
.
•
Only use the inner bowl provided with the appliance.
•
The steam basket is conceived to be used with your multicooker only.
It should be used with a temperature setting that does not exceed
100°C (
fig.26
). You can also use it in combination with the Rice/
Cereal menu.
Содержание
- 5 ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; Прочтите инструкции по эксплуатации и соблюдайте
- 6 ПОДКЛЮЧЕНИЕ ПРИБОРА К ИСТОЧНИКУ ПИТАНИЯ
- 7 Распаковка прибора; ДЛЯ ПРИБОРА И ВСЕХ ФУНКЦИЙ
- 8 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ – ОПИСАНИЕ МЕНЮ; Рядом с каждым пунктом меню есть светодиодный индикатор, который; ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ – ОПИСАНИЕ ФУНКЦИЙ
- 9 ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ КНОПКИ – ОПИСАНИЕ
- 10 НАЧАЛО РАБОТЫ; ВЫБОР ПРОГРАММЫ ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Автоматическое СОХРАНЕНИЕ ТЕПЛА; РЕГУЛИРОВКА ПАРАМЕТРОВ ВО ВРЕМЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ; NB: Для работы с пищей внутри чаши не рекомендуется использовать
- 11 ВЫКЛЮЧЕНИЕ ДИСПЛЕЯ; ИНФОРМАЦИЯ О МЕНЮ; Продукты; Пункт меню «ЗАПЕКАНИЕ»
- 13 Пункт меню «РИС/КРУПЫ»; СОВЕТЫ ПО ПРИГОТОВЛЕНИЮ ИДЕАЛЬНОГО РИСА; ТАБЛИЦА ПРИГОТОВЛЕНИЯ РИСА – 8 чашек
- 14 Пункт меню «ЙОГУРТ/ТЕСТО»; ПРИГОТОВЛЕНИЕ ЙОГУРТА
- 15 Время ферментации; Жидкий; Сладкий; ТЕСТО; Пункт меню «РАЗОГРЕВ»
- 16 Пункт меню «РУЧНОЙ РЕЖИМ»; Температура; ФУНКЦИЯ ОТЛОЖЕННОГО ЗАПУСКА; Примечание; ОЧИСТКА И ОБСЛУЖИВАНИЕ
- 17 РУКОВОДСТВО ПО ПОИСКУ И УСТРАНЕНИЮ НЕИСПРАВНОСТЕЙ; Описание
- 18 и замените в авторизованном сервисном центре.