Philips HR7752 - Инструкция по эксплуатации - Страница 15

Кухонные комбайны Philips HR7752 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 137
Загружаем инструкцию
background image

1 5

E N G L I S H

Applications

Purees, soups

Baby and infant
food

Salads,
garnishing

Bread

Pizza

Apple pies,
sweet biscuits,
open fruit flans

Procedure

Use cooked peas or beans. If
necessar y, add some liquid to
improve the consistency of the
mixture.

For a coarse puree, add only a
little liquid. For a fine puree,
keep adding liquid until the
mixture is smooth.

Put the cucumber in the tube
and press it down carefully.

Mix warm water with yeast and
sugar. Add flour, oil and salt and
knead the dough for approx. 90
seconds. Leave to rise for 30
minutes.

Follow the same procedure as
for bread dough. Knead the
dough for 1 minute.

Use cold margarine, cut the
margarine into 2 cm cubes. put
the flour in the bowl and add
the margarine. Mix until the
dough has become crumbly.
Then add cold water while
mixing. Stop as soon as the
dough star ts to turn into a ball.
Allow the dough to cool
before fur ther processing.

Acces
sory/s
peed

P

/ 2

P

/ 2

g

/ 1

{

/ 2

{

/ 2

{

/ 2

Max.
quanti
ty

250g

500g

2
cucum
bers

500g
flour

750g
flour

300g
flour

Ingredients &
results

Cooked peas,
beans -
pureeing

Cooked
vegetables and
meats -
pureeing

Cucumbers -
slicing

Dough (for
bread) -
kneading

Dough (for
pizzas) -
kneading

Dough
(shor tcrust
pastr y) -
kneading

Applications

Luxur y bread

Puddings,
soufflees,
meringues

Sauces, jams,
puddings, baby
food

Garnishing,
dips

Sauces, soups,
garnishing,
herb butter

Salads,
garnishing and
barbecue
sauces

Steaks tar tar,
hamburgers,
meat balls

Procedure

First mix yeast, warm water
and some sugar in a separate
bowl. Put all ingredients in the
bowl and knead the dough
until it is smooth and does not
stick to the bowl (takes approx.
1 minute). Leave it to rise for
30 minutes.

Use egg whites at room
temperature. Note: use at least
2 egg whites.

Tip: add a little lemon juice to
prevent the fruit from
discolouring

Peel the garlic. Press the pulse
button several times to avoid
chopping the garlic too fine.
Use at least 150g.

Wash and dr y the herbs before
chopping.

All the ingredients must be at
room temperature. Note: use
at least one large egg, two small
eggs or two egg yolks. Put the
egg and a little vinegar in the
bowl and add the oil drop by
drop.

First remove any sinews or
bones. Cut the meat into
10cm-long, 2cm-thick strips.

Max.
quanti
ty

500g
flour

4 egg
whites

500g

300g

Min.
50g

3 eggs

1000g

Ingredients &
results

Dough (yeast)
- kneading

Egg whites -
whisking

Fruit (e.g.
apples,
bananas) -
chopping

Garlic -
chopping

Herbs (e.g.
parsley) -
chopping

Mayonnaise -
emulsifying

Meats (lean,
streaky) -
mincing

Acces
sory/s
peed

{

/ 2

å

/ 1

P

/ 2

P

/ 2

P

/ 2

˙

/ 1

/ 2

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7752?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"