Gorenje BM910WII - Инструкция по эксплуатации - Страница 95

Хлебопечки Gorenje BM910WII - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 178
Загружаем инструкцию
background image

 

95 

Отворете капака и, като използвате кухненски ръкавици, завъртете съда за хляб в посока 
обратна на часовниковата стрелка и го извадете. 

 

Внимание: съдът за хляб и самият хляб могат да бъдат много горещи! Винаги работете с 
внимание. 

12.  

Оставете съда да се охлади преди да извадите хляба. След това използвайте шпатула с 
незалепващо покритие, за да освободите внимателно краищата на хляба от съда. 

13.  

Обърнете съда обратно върху телена поставка за охлаждане или чиста повърхност за 
готвене и внимателно тръскайте, докато хлябът излезе. 

14.  

Оставете хляба да се охлади около 20 минути преди да го нарежете. Препоръчително е да 
нарежете хляба с електрически или назъбен нож вместо с нож за плодове или кухненски 
нож. В противен случай хлябът може да се деформира. 

15. 

Ако сте излезли от помещението или не сте докоснали бутона 

START/STOP

 

в края на 

процеса, хлябът ще се поддържа топъл автоматично в продължение на 1 час. Когато 
поддържането на температурата приключи, ще се чуят 10 звукови сигнала. 

16.  

Когато не ползвате уреда или сте приключили работа с него, изключете захранващия 
кабел от контакта. 

 
Забележка:

 

Преди да нарежете хляба, използвайте куката, за да извадите приставката, скрита 

в долната част на хляба. Хлябът е горещ, никога не се опитвайте да извадите приставката с 
ръка. 
 

Забележка:

 

Ако хлябът не е напълно изяден, препоръчително е да съхранявате остатъка в 

запечатан пластмасов плик или съд. Хлябът може да бъде съхраняван на стайна температура 
за около три дни. Ако е необходимо да го съхранявате за повече дни, опаковайте го в запечатан 
пластмасов плик или съд и го поставете в хладилника. Времето на съхранение е най-много 
десет дни. Тъй като хлябът, направен от нас, не съдържа консерванти, обикновено времето на 
съхранение не е по-дълго от това на хляба в търговската мрежа. 
 

РЕЦЕПТИ 

Легенда:  
 

с.л. = 

супена лъжица 

 

 

Суха мая (1 пакетче – 7g) = Мая (1 пакетче – 25g)  

ч.л. = 

чаена лъжица 

 

1. 

Основна програма 

 

ГОЛЕМИНА 

700g 

900g 

Вода 

280ml 

280g  340ml 

340g 

Олио 

2 с.л. 

24g 

3 с.л. 

36g 

Сол 

1 ч.л. 

7g 

1,5 ч.л. 

10g 

Захар 

2 с.л. 

24g 

3 с.л. 

36g 

Брашно 

3 чаши 

420g  3,5 чаши 

490g 

Мая 

1 ч.л. 

3g 

1 ч.л. 

3g 

 
 

2. Френски хляб 
 

ГОЛЕМИНА 

700g 

900g 

Вода 

280ml 

280g 

340ml 

340g 

Олио 

2 с.л. 

24g 

3 с.л. 

36g 

Сол 

1,5 ч.л. 

10g 

2 ч.л. 

14g 

Захар 

1,5 с.л. 

18g 

2 с.л. 

24g 

Брашно 

3 чаши 

420g 

3,5 чаши 

490g 

Мая 

1 ч.л. 

3g 

1 ч.л. 

3g 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Ирина

    Здравствуйте, спустя год эксплуатации начала греметь чаша при перемешивании теста, хотя вставлена верно в замок. Как исправить?

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM910WII?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"