Gorenje BM910WII - Инструкция по эксплуатации - Страница 125

Хлебопечки Gorenje BM910WII - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 178
Загружаем инструкцию
background image

125 

chleba. 

Bochník  má  veľkú 
vzdušnú  dieru  vo 
vnútri  alebo  na 
povrchu kôry. 

• Veľa  vody  v droždí  pred
miesením.

Vždy  pridávajte  prísady

v poradí  uvedenom  v recepte,
vodu prvú.
• Keď využívate odložený štart,
uistite  sa  droždie  je  v strede
panvice.

Ťažký,  hrudkovitý 
chlieb 

• Príliš veľa tekutiny.
• Málo droždia.
• Príliš veľa múky.

Staršie

prísady, 

alebo 

nesprávny typ múky.

 

• Pridajte  menej  tekutiny  o 1  –
2  polievkové  lyžice  naraz.
Používajte primeranú dávku.
• Pridajte  viac  droždia  o ¼
lyžice naraz.
• Znížte množstvo múky.
• Použite čerstvé prísady.

Otvorený, 
navlhnutý 

pórovitý chlieb. 

• Príliš veľa vody.
• Nepridali ste soľ.

• Používajte primerané dávky.
• Pri  vyššej  vlhkosti  použite
o trošku menej vody.
• Rôzne  dávky  múky,  môžu
vyžadovať menej tekutiny.

Vzduchová 
bublina 

pod 

kôrkou. 

• Cesto bolo slabo premiesené.

• 

Nanešťastie 

sa 

to 

jednorázovo 

prihodí. 

Ak 

problém  pretrváva,  pridajte 
o polievkovú  lyžicu  tekutiny
viac.

 Zobrazenie 
"H:HH" po stlačení 
tlačidla 
"

start/stop

".  

• Teplota  v pekárničke  je  príliš
vysoká na pečenie chleba.

• Stlačte  tlačidlo 

"

start/stop

"

a odpojte  pekárničku,  potom
vyberte  panvicu  von  a otvorte
kryt,  kým  sa  pekárnička
nevychladí.

ŠPECIÁLNY ÚVOD 

1.

Pre rýchle chleby

Rýchle chleby sú vyrobené s práškom do pečiva alebo sódou bikarbónou, ktoré sa aktivujú vlhkosťou 

teplom. Pre dokonalé rýchle chleby odporúčame, aby bola tekutina umiestnená v dolnej časti 

nádoby na pečenie a suché prísady v hornej časti. Počas počiatočnej fázy miešania sa môžu suché 
prísady ukladať v rohoch nádoby. Preto treba spotrebiču pomôcť, aby sa zabránilo tvorte hrudiek 
múky.  

ČISTENIE A ÚDRŽBA 

Pred čistením spotrebič odpojte od napájania a nechajte vychladnúť. 
1.

panvica (nádoba) na chlieb: Utrite vlhkou handričkou. Nepoužívajte ostré alebo brúsne
prostriedky.

2.

háky na miesenie: ak je problém pri vybratí, najskôr namočte.

3.

kryt a okno: 

Čistite s mierne vlhkou handričkou.

Spotrebič je vyrobený v súlade so smernicami CE pre rušenie a bezpečné nízke napätie a bol 
navrhnutý tak, aby vyhovoval súčasným bezpečnostným požiadavkám.  

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Ирина

    Здравствуйте, спустя год эксплуатации начала греметь чаша при перемешивании теста, хотя вставлена верно в замок. Как исправить?

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM910WII?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"