Gorenje BM910WII - Инструкция по эксплуатации - Страница 57

Хлебопечки Gorenje BM910WII - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 178
Загружаем инструкцию
background image

 

57 

HOW TO MAKE BREAD  

1.   Place the bread pan in position, then turning it in clockwise until they click in correct position. Fix 

the kneading blade onto the drive shaft. It is recommended to fill hole with heat-resisting 
margarine prior to place the kneading blade to avoid the dough sticking the kneading blade, also 
this would make the kneading blade be removed from bread easily.   

2.   Place ingredients into the bread pan. Please keep to the order mentioned in the recipe. Usually 

the water or liquid substance should be put firstly, then add sugar, salt and flour, always add 
yeast or baking powder as the last ingredient.  
 

水 或 液体

干 的 配 料

酵 母 或 苏 打

Ye a st o r so d a  

Dr y in g re d ie n ts

Wa te r  o r liq u id  

 

 

Note:

 the maximum quantities of the flour and yeast which may be used refer to the recipe. 

 
3.   Make a small indentation on the top of flour with finger, add yeast into the indentation, make sure 

it does not come into contact with the liquid or salt. 

4.   Close the lid gently and plug the power cord into a wall outlet.  
5.   Touch the Menu button until your desired program is selected. 
6.   Touch the 

COLOR 

button to select the desired crust color.  

7.   Touch the

 LOAF SIZE

 button to select the desired size. (700 or 900g) 

8.   Set the delay time by touching 

TIME 

button. This step may be skipped if you want the bread 

maker to start working immediately. 

9.   Touch the 

START/STOP

 button to start working. 

10.   For the program of

, BASIC,FRENCH, WHOLE WHEAT, QUICK, SWEET, GLUTEN FREE, 

CAKE, SANDWICH

 

beeps sound will be heard during operation. This is to prompt you to add 

ingredients. Open the Lid and put in some ingredients. It is possible that steam will escape 
through the vent in the lid during baking. This is normal. 

11.   Once the process has been completed, 10 beeps will be heard. You can touch 

START/STOP

 

button for approx. 2 seconds to stop the process and take out the bread.  Open the Lid and while 
using oven mitts, turn the bread pan in anti-clockwise and take out the bread pan. 

 

Caution: the Bread pan and bread may be very hot! Always handle with care. 

12.   Let the bread pan cool down before removing the bread. Then use non-stick spatula to gently 

loosen the sides of the bread from the pan. 

13.   Turn bread pan upside down onto a wire cooling rack or clean cooking surface and gently shake 

until bread falls out. 

14.   Let the bread cool for about 20 minutes before slicing. It is recommended slicing bread with 

electric cutter or dentate cutter, had better not with fruit knife or kitchen knife, otherwise the bread 
may be subject to deformation. 

15.  If you are out of the room or have not touched 

START/STOP

 button at the end of operation, the 

bread will be kept warm automatically for 1 hour, when keep warm is finished, 10 beeps will be 
heard. 

16.   When do not use or complete operation, unplug the power cord. 

 
Note:

 Before slicing the loaf, use the hook to remove out the Kneading blade hidden on the bottom of 

loaf. The loaf is hot, never use the hand to remove the kneading blade. 
 

Note:

 If bread has not been completely eaten up, advise you to store the remained bread in sealed 

plastic bag or vessel. Bread can be stored for about three days during room temperature, if you need 
more days storage, pack it with sealed plastic bag or vessel and then place it in the refrigerator, 
storage time is at most ten days. As bread made by ourselves does not add preservative, generally 
storage time is no longer than that for bread in market. 
 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Ирина

    Здравствуйте, спустя год эксплуатации начала греметь чаша при перемешивании теста, хотя вставлена верно в замок. Как исправить?

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM910WII?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"