Gorenje BM910WII - Инструкция по эксплуатации - Страница 124

Хлебопечки Gorenje BM910WII - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 178
Загружаем инструкцию
background image

 

124 

správny  typ  droždia  v správnej 
úprave. 

Chlieb  dostatočne 
nenakysne. 

• Málo droždia. 
•  Droždie  je  príliš  staré  alebo 
nesprávny typ droždia. 
•  Príliš  veľa  /  málo  vody  / 
tekutiny. 
•  Vrchnák  bol  v priebehu 
kysnutia otvorený. 
•Nesprávny  typ  múky  alebo 
stará múka. 
•  Tekutina  bola  príliš  chladná 
alebo príliš horúca. 
• Nepridali ste cukor.

 

• 

Pridajte  viac  vody  alebo 

mlieka o 1-2 polievkové lyžice. 

• Znížte dávku soli o

 ¼ lyžice. 

•  Pridajte  viac  cukru  alebo 
medu o 

 ½ lyžicu.  

• 

  Použite  čerstvú  múku, 

použite správny typ múky.  

  Pridajte  viac  droždia  o  ⅛-¼ 

lyžice,  použite  správny  typ 
droždia v správnej úprave. 

Chlieb  je  krátky 
a ťažký 

 

•  Použite  čerstvejšiu  múku, 
použite správny ty múky.  
•  Pridajte  droždie,  čerstvé 
droždie, správny typ v správnej 
úprave.

 

Kôrka  je  príliš 
svetlá. 

 

• Pridajte cukor alebo med o 

½ 

polievk. lyžice.

 

Chlieb 

je 

nedopečený.  

 

• 

Skontrolujte 

elektrické 

napájanie, 

zvoľte 

správne 

nastavenia.

 

Chlieb 

je 

prepečený.  

 

•  Pridajte  menej  cukru  alebo 
medu o 

½ polievkovú lyžicu. 

 Zvoľte správne nastavenia.  

Zmes  nie  je  dobre 
premiesená. 

 

•  Položte  panvicu  na  chlieb 
správne, 

tlačte 

miesiacu 

lopatku  správne  na  rukoväť 
v panvici. 

 

Vysoké 
nastavenie výšky. 

 

  Pridajte  menej  vody  alebo 

mlieka o 1-2 polievkové lyžice.   

  Pridajte  menej  cukru  alebo 

medu o ½ polievkovej lyžice.   

  Pridajte  menej  kvásku  ⅛-¼ 

polievkovej lyžice.       

Chlieb 

úplne 

nenakysol. 

•  Zabudli  ste  pridať  droždie 
(kvások)  alebo  bolo  droždie 
staré. 
•  Droždie  sa  zničilo  kontaktom 
so  soľou  alebo  pridaním 
prísady, ktorá je príliš horúca. 
•  Veľa  vody  v droždí  pred 
miesením.

 

• 

Droždie 

by 

sa 

mala 

spotrebovať  do  48  hodín  po 
otvorení 

nemala 

by 

sa 

presiahnuť jeho trvanlivosť. 
•  Vždy  pridávajte  prísady 
v poradí  uvedenom  v recepte, 
tekutinu 

prvú, 

droždie 

posledné. 
• Používajte iba vlažné prísady.

 

Celozrnný  chlieb 
nemej nakysol. 

•  To  je  normálne  pre  chlieb 
vyrobený  z hrubej  múky,  že 
menej  nakysne  a má  hustejšiu 
konzistenciu. 

•  Pre  svetlejšie  zloženie 
použite  50%  dávku  receptu 
hrubej múky. 

Celozrnný  chlieb 
má 

niekedy 

vráskavý 

vrch 

alebo 

jemne 

vpadnutý vrch. 

•  Toto  je  typické  pre  celozrnný 
chlieb  vo  vašej  domácej 
pekárničke,  pretože  škrob  sa 
hromadí  pri  miesení,  kysnutí 
a pečení. 

• 

Možno 

uprednostníte 

výsledky  pomocou  programu 
pre 

zrýchlené 

pečenie 

celozrnného 

chleba, 

ktorý 

skráti dobu kysnutia. 
• 

Jednoduchý 

vzhľad 

neovplyvní 

chuť 

a kvalitu 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Ирина

    Здравствуйте, спустя год эксплуатации начала греметь чаша при перемешивании теста, хотя вставлена верно в замок. Как исправить?

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM910WII?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"