Gorenje BM910WII - Инструкция по эксплуатации - Страница 25

Хлебопечки Gorenje BM910WII - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 178
Загружаем инструкцию
background image

 

 

25 

miješanja  

Integralni  kruh  je 
niži. 

-  za  kruh  iz  integralnog 
brašna  to  je  normalno,  a 
takav  kruh    također  ima 
gušću strukturu 

- za lakšu strukturu koristite 50 % 
recepta za integralni kruh 

Integralni 

kruh 

ponekad 

ima 

naboran 

ili 

ispucan vrh. 

- to je tipično za integralni 
kruh u vašem aparatu za 
pečenje  kruha,  utjecaj 
glutena 

procesu 

miješanja, 

dizanja 

pečenja. 

- koristite  program za Brzo pečen 
integralni  kruh  koji  ima  kraće 
vrijeme dizanja 
-  jednostavan  vanjski  izgled  ne 
utječe na okus i kvalitetu  kruha 

Štruca  ima  veliku 
zračnu  rupu  u 
sredini  ili  je  kora 
raspucana. 

- tekućina dođe u doticaj 

kvascem 

prije 

miješanja 

-  uvijek  dodajte    sastojke 
pravilnim 

redoslijedom 

navedenim  u  receptu,  te  kvasac 
na kraju 
-  kada  koristite  opciju  Zakašnjeli 
početak,  morate  se  uvjeriti  da  je 
kvasac na sredini posude. 

Obilan,  kruh  s 
grudicama  

- previše tekućine 
- premalo kvasca 
- previše brašna 

stari 

sastojci 

ili 

pogrešan tip brašna 

-  smanjite  tekućinu  odjednom  za  
1-2  jušne  žlice,  koristite  točne 
mjerice 
-  povećajte  kvasac  odjednom  za 
¼ čajne žličice 
- smanjite količinu brašna 
- koristite svježe sastojke 

Vlažan, 

previše 

rupičav  kruh. 

- previše tekućine 
- premalo dodane soli. 

- koristite točne mjerice 
-  u  slučaju  visoke  vlage  koristite 
manje vode 
-  različite  serije  brašna  mogu 
zahtijevati manje tekućine 

Zračni 

mjehurić 

ispod kore. 

-  tijesto  je  bilo  slabo 
izmiješano 

-  na  žalost  to  se  događa  u 
jedinstvenim prilikama; ako se to 
ponavlja  dodajte  još  jednu  jušnu 
žlicu tekućine. 

Nakon  pritiska  na 
gumb  "

start/stop

na prikazivaču se 
pokaže "H:HH". 

-  temperatura  u  vašem 
aparatu  je  previsoka  za 
pečenje kruha 

-  pritisnite  gumb  "

start/stop

"  in 

isključite    vaš  aparat  iz  struje; 
zatim  posudu  za  pečenje  kruha 
izvucite  iz  aparata  te  poklopac 
ostavite otvorenim dok se aparat 
ne ohladi 

 

POSEBNI SAVJETI 

1. Za brzo napravljene kruščiće  

Brze kruščiće zamijesimo s praškom za pecivo ili sodom bikarbonom, koje će aktivirati vlaga i vrućina. 
Za pripremu najboljih brzih kruščića savjetujemo, da svu tekućinu izlijete na dno posude za kruh i na vrh 
nasipate sve suhe sastojke (brašno, šećer, sol). Tijekom početnog miješanja sastojaka za brze kruščiće 
možda će se uz rubove posude nakupiti grudice brašna. Ukoliko želite to izbjeći, pomognite napravi  da 
te grudice dobro promiješa.  
 
 
 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Ирина

    Здравствуйте, спустя год эксплуатации начала греметь чаша при перемешивании теста, хотя вставлена верно в замок. Как исправить?

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM910WII?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"