Gorenje BM910WII - Инструкция по эксплуатации - Страница 13

Хлебопечки Gorenje BM910WII - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 178
Загружаем инструкцию
background image

 

 

13 

gostejšo strukturo 

Polnozrnati  kruh 
ima 

včasih 

naguban 

ali 

razpokan vrh. 

-  to  je  tipično  za 
polnozrnati kruh v vašem 
aparatu  za  peko  kruha, 
vpliv  glutena  v  procesu 
gnetenja  vzhajanja  in 
pečenja. 

-  uporabljajte  program  za  Hitro 
pečen  polnozrnati  kruh,  ki  ima 
krajši čas vzhajanja 
-  preprosta  zunanjost  ne  vpliva 
na okus in kvaliteto kruha 

Štruca  ima  veliko 
zračno  luknjo  v 
sredini  ali  pa  je 
skorja 
razcepljena. 

- tekočina pride v kontakt 

kvasom 

pred 

gnetenjem 

-  vedno  dodajajte  sestavine  v 
pravilnem  vrstnem  redu  kot  piše 
v receptu ter kvas na koncu 
- ko uporabljate opcijo Zapozneli 
začetek,  se  prepričajte,  da  je 
kvas v središču posode 

Obilen, 

grudast 

kruh. 

- preveč tekočine 
- premalo kvasa 
- preveč moke 
-  stare  sestavine  ali 
napačni tip moke 

-  zmanjšajte  tekočino  naenkrat 
za  1-2  jedilni  žlički,  uporabljajte 
točne merice 
-  povečajte  kvas  naenkrat  za  ¼ 
čajne žličke 
- zmanjšajte količino moke 
- uporabite sveže sestavine 

Vlažen, 

preveč 

luknjičast kruh. 

- preveč tekočine 
- premalo dodane soli. 

- uporabite točne merice 
-  pri  visoki  vlagi  uporabite  manj 
vode 
-  različni  tipi  moke  lahko 
zahtevajo manj tekočine 

Zračni  mehurček 
pod skorjo. 

-  testo  je  bilo  slabo 
zmešano 

-  na  žalost  se  to  dogaja  pri 
enkratnih  priložnostih;  če  se  to 
ponavlja, dodajte dodatno jedilno 
žličko tekočine. 

Po  pritisku  na 
gumb  "

start/stop

se 

na 

prikazovalniku 
pokaže "H:HH". 

-  temperatura  v  vašem 
aparatu  je  previsoka  za 
peko kruha 

-  pritisnite  gumb  "

start/stop

"  in 

izklopite  vaš  aparat  iz  elektrike; 
nato  posodo  za  peko  kruha 
izvlecite  iz  aparata  in  pustite 
pokrov odprt dokler se aparat ne 
ohladi 

 

POSEBNA PRIPOROČILA 

1. Za hitre kruhke 

Hitre kruhke zamesimo s pecilnim praškom ali sodo bikarbono, ki ju aktivirata vlaga in vročina. Za 
pripravo popolnih hitrih kruhkov svetujemo, da vso tekočino zlijete na dno posode za kruh in na vrh 
vsujete vse suhe sestavine (moka, sladkor, sol). Med začetnim mešanjem sestavin za hitre kruhke se 
lahko ob robovih posode zberejo močnate grudice. Če se želite temu izogniti, napravi pomagajte, da 
bo te grudice dobro premešala.  

Čiščenje in shranjevanje: 

Pred čiščenjem aparat za peko izklopite iz električnega omrežja in ga pustite, da se ohladi. 
1. 

pos

oda za peko kruha: Notranji in zunanji del posode očistite z vlažno krpo. Ne uporabljajte 

grobih ali agresivnih čistil. 

2. 

nastavek za gnetenje: Če je nastavek za gnetenje težko odstraniti iz osi, posodo za peko kruha 
prej napolnite z vodo. 

3. 

pokrov in ok

no: Z vlažno krpo očistite notranji in zunanji del aparata za peko kruha in pokrov. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Ирина

    Здравствуйте, спустя год эксплуатации начала греметь чаша при перемешивании теста, хотя вставлена верно в замок. Как исправить?

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM910WII?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"