Хлебопечки Gorenje BM910WII - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

60
10.
Sandwich
SIZE MATERIAL
700g
900g
Water
270ml
270g
340ml
340g
Butter or margarine
1,5 Tbs
2 Tbs
Salt
1,5 Tsp
10g
2 Tsp
14g
Sugar
1,5 Tbs
18g
2 Tbs
24g
Dry milk
1,5 Tbs
10g
2 Tbs
14g
Flour
3 cups
420g
3,5 cups
490g
Yeast
1 Tsp
3g
1 Tsp
3g
11. Speciality
SIZE MATERIAL
900g
Water
340ml
340g
Oil
3 Tbs
36g
Salt
1 Tsp
7g
Malt extract
3 Tbs
36g
Flour
3,5 cups
490g
Brown sugar
2,5 Tbs
23g
Sultanas
0,5 cup
75g
Yeast
1 Tsp
3g
12. Jam
SIZE MATERIAL
/
Fruit
900g
2:1 jellifying sugar
500g
Lemon juice
1 Tbs
13. Yoghurt
Whole milk
1000ml
Yogurt
100ml
Lemon juice
1 Tbs
Troubleshooting
PROBLEM
REASON
SOLUTION
Loaf rises, then
falls.
• Decrease water or milk for 1-
2tbsp, use colder liquid.
• Increase salt for
¼tsp.
• Increase flour for 1-2tbsp, use
fresher flour, use right type of
flour.
• Decrease yeast for
⅛-¼tsp,
use fresh yeast, use right type
of yeast at right setting.
Bread rises too
high.
• Too much yeast added.
• Too much flour or incorrect
type of flour.
• Not enough salt or forgot to
add it.
• Liquid touched yeast before
kneading.
• Decrease water or milk for
1-
2tbs, use colder liquid.
•
Increase sald for ¼tsp.
• Decrease sugar or honey for
½tsp.
•
Decrease flour for 1-2tbsp.
•
Decrease yeast for ⅛-¼tsp,
use right type of yeast at right













Здравствуйте, спустя год эксплуатации начала греметь чаша при перемешивании теста, хотя вставлена верно в замок. Как исправить?