Духовые шкафы Samsung NV68R5540CB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 23
Aqlli pishirish
Ikkitalik rejimi
Ikkitalik rejimda pech ichida ikki xil taom tayyorlash mumkin. Yuqori va pastki qismlarda
tayyorlayotganda, turli harorat, rejim va vaqtlardan foydalanishingiz mumkin. Misol uchun, bir
vaqning o'zida steykni gril qilib, taom ham pishirishingiz mumkin. Bo'lgichni ishlatib, quyi bo'limda
taom, yuqori bo'limda steyk tayyorlash mumkin.
Boshlashdan oldin bo'lgichni 3-qavatdagi tokchaga kirgizishni unutmang.
1-maslahat: Turli haroratda pishirish
Kamera
Oziq-ovqat
mahsuloti
Tokcha
qavati
Tayyorlash
rejimi
Harorat (°C)
Anjom
Vaqt
(daq.)
YUQORI
Muzlatilgan
pitsa
(300-400 g)
4
Konveksiya
200-220
Panjara
15-25
QUYI
Marmarli pirog
(500-700 g)
1
Konveksiya
170-180
Universal
patnis
50-60
* Taomni sovuq pechga qo'ying
2-maslahat: Turli rejimlarda pishirish
Kamera
Oziq-ovqat
mahsuloti
Tokcha
qavati
Tayyorlash
rejimi
Harorat (°C)
Anjom
Vaqt
(daq.)
YUQORI
Tovuq
bo'laklari
(400-600 g)
4
Yuqori
issiqlik +
Konveksiya
200-220
Panjara
bo‘lmasi +
Universal
patnis
25-35
QUYI
Kartoshkali
taom
(500-1000 g)
1
Konveksiya
170-180
Panjara
30-40
* Taomni sovuq pechga qo'ying
Quyi issiqlik + Konveksiya
Tavsiya qilingan harorat: 190 °C
Quyi issiqlik + Konveksiya
rejimi tepasi shirali va pasti qirsildoq bo‘lishi uchun ishlatiladi, bu pitsa,
kish-loren, Germancha ochiq pirog va pishloqli pirog tayyorlashda samara beradi.
Pechni
Quyi issiqlik + Konveksiya
rejimda qizdirib olishni tavsiya qilamiz.
Oziq-ovqat mahsuloti
Tokcha
qavati
Anjom
Harorat (°C)
Vaqt
(daq.)
Olmali yumshoq pirog
(muzlatilgan) (350-700 g)
3
Panjara
180-200
15-20
Qaylali bo'g'irsoqlar
(muzlatilgan) (300-600 g)
TUXUM SARIG'I SURTIB, SOVUQ
PECHGA QO‘YING (qizdirishdan
oldin)
3
Universal patnis
180-200
20-25
Sousdagi teftel (250-500 g)
pechga chidamli idish ishlating
3
Panjara
180-200
25-35
Yupqa bo'g'irsoq (500-1000 g)
TUXUM SARIG'I SURTING
3
Universal patnis
180
15-23
Sousdagi kannelloni
(250-500 g) pechga chidamli
idish ishlating
3
Panjara
180
22-30
Qaylali yumshoq pirog
(600-1000 g)
TUXUM SARIG'I SURTING
3
Universal patnis
180-200
20-30
Qo'lbola pitsa (500-1000 g)
2
Universal patnis
200-220
15-25
Qo'lbola non (700-900 g)
2
Panjara
170-180
45-55
NV68R5540CB_WT_DG68-00995D-00_UZ.indd 23
2019-11-29 10:42:41
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; Важные меры предосторожности; Использование руководства; В данном руководстве используются следующие обозначения:
- 6 Правильная утилизация изделия
- 7 Установка; Комплектация
- 8 Подключение к источнику питания; Установка в отсек кухонной мебели
- 10 Подготовка к использованию; Установка часов
- 11 Режим двойного приготовления
- 12 Использование; Панель управления
- 13 Общие настройки
- 14 Режимы приготовления вручную
- 15 Режимы автоматического приготовления
- 16 Очистка паром
- 17 Таймер
- 18 Блокировка управления; Включение/выключение подсветки
- 19 Рекомендации по приготовлению; Приготовление вручную
- 24 Программы автоматического приготовления
- 29 Пробные блюда
- 30 Обслуживание; Очистка
- 32 Замена
- 33 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 35 Информационные коды
- 36 ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ; Технические характеристики