Духовые шкафы Samsung NV68R5540CB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 17
Amallar
6.
Pech ichini tozalash uchun quruq latta ishlating.
IZOH
•
Distillangan suv ishlatmang.
•
Pech muayyan haroratgacha soviganidan keyingina bug'da tozalash funksiyasini ishlatish
mumkin. Agar bug'da tozalash ishlamasa, pech butunlay sovishini kuting.
•
Pech yomon kirlangan bo‘lsa, masalan qizdirib tayyorlash yoki gril natijasida, Bug‘da tozalashni
ishlatishdan oldin qattiq dog‘larni yuvish vositasi yordamida qo‘lda yuvib tashlash tavsiya
etiladi.
•
Sikl tugallangach, eshigini qiya ochib qo‘ying. Shunda ichki emal yuzasi yaxshiroq quriydi.
•
Pech ichi qaynoq bo‘lsa, tozalash ishga tushmaydi. Pech sovishini kutib, keyin qayta urining.
•
Tubiga majburan suv quymang. Ohista quying. Aks holda, suv oldiga toshib ketadi.
Tezkor quritish
1.
Pech eshigini taxminan 30° burchak ostida qiya
ochib qo'ying.
2.
tugmasini bosing.
3. Konveksiya
rejimini tanlash uchun
yoki
tugmasini bosing.
4.
Tayyorlash vaqtini 5 daqiqa va haroratni 50 °C
qilib qo‘ying.
Batafsil ma’lumotni
bo‘limidan oling.
Taymer
Tayyorlash paytida taymer vaqtni yoki ishlash davomiyligini tekshirishda yordam beradi.
1.
tugmasini bosing. Displeyda
tasviri
o'chib-yonadi.
2.
Kerakli vaqtni qo‘yish uchun
yoki
tugmasini bosing.
3.
Taymerni boshlash uchun
tugmasini bosing.
Qo'yilgan vaqt tugagach, pech signal beradi.
IZOH
Taymerni bekor qilish uchun
tugmasini 2 soniya bosib turing.
NV68R5540CB_WT_DG68-00995D-00_UZ.indd 17
2019-11-29 10:42:40
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; Важные меры предосторожности; Использование руководства; В данном руководстве используются следующие обозначения:
- 6 Правильная утилизация изделия
- 7 Установка; Комплектация
- 8 Подключение к источнику питания; Установка в отсек кухонной мебели
- 10 Подготовка к использованию; Установка часов
- 11 Режим двойного приготовления
- 12 Использование; Панель управления
- 13 Общие настройки
- 14 Режимы приготовления вручную
- 15 Режимы автоматического приготовления
- 16 Очистка паром
- 17 Таймер
- 18 Блокировка управления; Включение/выключение подсветки
- 19 Рекомендации по приготовлению; Приготовление вручную
- 24 Программы автоматического приготовления
- 29 Пробные блюда
- 30 Обслуживание; Очистка
- 32 Замена
- 33 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 35 Информационные коды
- 36 ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ; Технические характеристики