Zelmer 486 - Инструкция по эксплуатации - Страница 28

Соковыжималки Zelmer 486 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 78
Загружаем инструкцию
background image

30

Sucurile de legume pot i servite cu crachersi, snecksuri, 

 

iar cele de fructe cu pişcoturi, biscuiţi, prăjituri.

Sucurile  obţinute  din  unele  fructe  şi  legume  au  o  ten

-

 

denţă  de  a  se  îndesa. Acest  fapt  rezultă  din  caracteris

-

ticele  produselor  folosite  şi  nu  are  nimic  în  comun  cu 

storcătorul de fructe.

Sucurile proaspete înseamnă sănătate

Suc de morcovi

Accelerează  metabolismul,  deoarece  conţine 

microelemente  şi  vitamine  necesare  funcţionării 

corespunzătore a organismului.

Vitamina  A  produsă  de  caroten  corecteză  vede

-

rea.  Ingredientele  acestui  suc  nivelează  activi

-

tatea  dăunătoare  a  nicotinei,  pielea  îşi  recapătă  coloritul 

natural. Jumătate de pahar de suc de morcovi şi jumătate de 

pahar de lapte este recomandat copiilor. Sucul de morcovi în 

combinaţie cu sucl de mere este recomandat persoanelor în 

vârstă petru întărirea organismului.

Sucul de roşii

Roşiile prospete şi coapte dau un suc de cali

-

tate ideală. Sucul de roşii poate ii amestecat 

cu orice alte sucuri de legume.

Conţine  multă  vitamina A  şi  C.  Două  pahare 

de suc asigură doza zilnică de vitamina C. Valorile gustative 

ale  sucului  de  roşii  le  puteţi  ridica  condimentându-l  cu  sare 

şi piper.

Sucul de sfeclă

Sucul  de  sfeclă  roşie  în  combinaţie  cu  sucul 

de portocale dă o băutură cu un gust extraor

-

dinar. Sucul de sfeclă fără nici un fel de adaos 

poate  i  consumat  numai  după  recomandările 

medicului.

Sucul de varză

Este  folosit  la  tratarea  ulcerului,  dar  după 

recomandările  medicului.  În  amestec  cu 

sucul de morcovi poate ii consumat chiar şi 

de persoanele care au un stomac sensibil.

Sucul de spanac

Acest suc are funcţie homeopatică, dar 

din  cauza  gustului  picant  este  reco

-

mandat  să  ie  consumat  în  amestec 

cu sucul de morcovi. Amestecul de suc 

de spanac, morcovi şi ţelină în cantităţi 

egale este foarte gustos.

Sucul de ţelină

Când stoarceţi sucul de ţelină nu folosiţi frun

-

zele  de  ţelină  deoarece  dau  un  gust  amă

-

rui.  Sucul  din  rădăcina  de  ţelină  este  foarte 

gustos.  Poate  i  consumat  în  combinaţie  cu 

sucurile din alte legume. Ar trebui consumat 

în  cantităţi  mai  mici  decât  sucul  de  morcovi. Adăugând  suc 

de mere sau lămâie gustul sucului este mai bun.

Sucul de castraveţi

Este insipid şi trebuie amestecat cu sucul de 

mere, morcovi sau ţelină. Sucul de castraveţi 

este  folosit  pentru  îngrijirea  pielii.  Ajută  la 

curăţarea  rinichilor.  Este  recomandat  în  tim

-

pul curelor de slăbire.

Sucul de mere

Sucul  din  merele  prospete  coapte  are  un  aro

-

mat  şi  gust  foarte  plăcut,  bogat  în  vitamina 

A  şi  B  şi  elemente  minerale.  Conţinutul  mare 

de pectine din suc ajută la procesul de digera

-

rea. Sucul proaspăt de mere este recomandat 

împotriva  gutei  şi  reumatismului.  În  general  este  un  supli

-

ment nutritiv foarte bun.

Sucul de mure

Sucul de mure cu o cantitate nu prea mare 

de zahăr şi apă minerală dă o băutură răco

-

ritoare. Luând în considerare numărul mare 

de vitamine şi microelemente întăreşte orga

-

nismul, în special la persoanele în vârstă.

Sucul de liliac negru

Sucul este bogat în suplimente nutritive, are 

proprietăţi sudoriice şi poate i consumat în 

timpul răcelilor. Poate i băut în amestec cu 

alte sucuri de fructe.

Sucul din coacăze negre

Sucul  din  coacăze  negre  are  un  aromat  speci

-

ic, o mare aciditate şi un gust acrişor. Luând în 

considerare  compoziţia  chimică  şi  conţinutul  de 

vitamine  este  unul  dintre  cele  mia  bune  sucuri. 

Îl puteţi amesteca cu sucurile cu o aciditate mai 

scăzută sau cu apă, miere sau zahăr.

Reţete sănătoase speciale

Băutură învigorătoare

6 morcovi

2 mere

½ sfeclă

Sucul pentru curăţarea 

organismului

4 morcovi

½ castravete

1 sfeclă

Băutura „respiraţie

puternică”

1 pumn de spanac

1 pumn de pătrunjel

2 ţeline

4 morcovi

Sucul „regulator etern”

2 mere

1 pară tare

¼ lămâie sau un pumn de 

spanac

6 morcovi

Băutura „soarelui”

2 mere

6 căpşuni

Băutura „dragostei”

3 roşii mari

½ castravete

1 ţelină

¼ lămâie

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zelmer 486?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"