Мультиварки Redmond RMC-PM330 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

68
Texnik xususiyatlari
Modeli ...............................................................................................................
RMC-РМ330
Quvvati.........................................................................................................................900 Vt
Kuchlanish ........................................................................................... 220–240 V, 50 Gts
Jom hajmi ........................................................................................................................... 4 l
Jom qoplamasi .............................................Anato® (Koreya) kuyishga qarshi sopol
LED-displey...........................................................................................ruschalashtirilgan
Bug' klapani ...........................................................................................................olinuvchi
Ichki qopqoq .........................................................................................................olinuvchi
Himoya tizimi ................................................................................................... 4 bosqichli:
• bug’ chiqarish klapani
• qulflash klapani
• harorat saqlagichi
• ortiqcha bosim datchigi
Dasturlar
Tez pishirgich rejimida:
1.
СУП (SHO'RVA)
2.
ПАР (BUG')
3.
МОЛОЧНАЯ КАША (SUTLI BO'TQA)
4.
ТУШЕНИЕ (DIMLASH)
5.
ПЛОВ (PALOV)
6.
РИС/КРУПЫ (GURUCH/YORMALAR)
7.
ВАРКА (QAYNATIB PISHIRISH)
8.
ТОМЛЕНИЕ (TOBLAB PISHIRISH)
Multipishirgich rejimida:
1.
ДЕСЕРТЫ (DESERTLAR)
2.
ВЫПЕЧКА (PISHIRIQ)
3.
ХЛЕБ (NON)
4.
ЙОГУРТ (YOGURT)
5.
ЖАРКА (QOVURISH)
6.
ФРИТЮР (FRITYUR)
7.
ПОПКОРН (POPKORN)
Funksiyalar
Tayyor taomlar haroratini ushlab turish (avtomatik isitish) ...........12 soatgacha
Avtomatik isitishni avvaldan o'chirib qo'yish ......................................................... bor
Taomlarni isitish ..........................................................................................12 soatgacha
Ishga tushirishni kechiktirish ...................................................................24 soatgacha
Majmua to'plami
Multipishirgich-tezpishirgich ............................................................................... 1 dona
RB-C402 jomi ............................................................................................................ 1 dona
Bug'da tayyorlash uchun konteyner .................................................................. 1 dona
Frityurda qovurish uchun dastali savatcha ..................................................... 1 dona
O’lchov stakani
......................................................................................................... 1 dona
Cho'mich .................................................................................................................... 1 dona
Yassi qoshiq .............................................................................................................. 1 dona
Cho'mich/qoshiq uchun ushlagich ..................................................................... 1 dona
Panjara
........................................................................................................................ 1 dona
«100 ta resept» kitobi ............................................................................................ 1 dona
Foydalanish bo'yicha qo'llanma .......................................................................... 1 dona
Xizmat ko'rsatish kitobchasi ................................................................................. 1 dona
Elektr ta'minot shnuri ............................................................................................. 1 dona
Ishlab chiqaruvchi o'z mahsulotini takomillashtirish davomida bunday
o'zgarishlar to'g'risida avvaldan xabardor qilmagan holda mahsulot dizayni,
majmualar to'plami hamda texnik xususiyatlariga o'zgarishlar kiritish huquq-
iga ega.
Multipishirgich-tezpishirgichning tuzilishi
A1
1. Jihoz korpusi
2. Ko'tarish uchun dasta
3. Jihozning olinuvchi qopqog'i
4.
Olinuvchi bug' chiqarish klapani
5.
Qulflash klapani
6. Blokirovka qilish tugmachali qopqoq dastasi
7.
Olinuvchi ichki qopqoq
8. Jom
9. Displeyga ega bo'lgan sensorli boshqaruv paneli
10. Cho'mich/qoshiq uchun ushlagich
11. Yassi qoshiq
12. Cho'mich
13. Bug'da tayyorlash uchun konteyner
14. Frityurda qovurish uchun savatcha
15. Elektr ta'minot shnuri
16.
Panjara
17.
O'lchov stakani
18. Ta'minot o'chirgichi
Boshqaruv paneli
A2
1.
«Отмена/Разогрев» («Bekor qilish/Isitish») tugmachasi – isitish funksiya
-
sini yoqish/o’chirish; tayyorlash dasturi ishini to’xtatib qo’yish; kiritilgan
parametrlarni bekor qilish.
2.
«Настройка» («Sozlash») tugmachasi – harorat va vaqtni sozlash rejimlari
o'rtasida o'rkazish.
3.
«Выбор продукта» («Mahsulotni tanlash») tugmachasi — tayyorlash das
-
turlarida mahsulot turini tanlash.
4. «<» tugmachasi – tayyorlash dasturlari o'rtasida o'tkazish (o'ngdan chap-
ga), harorat va vaqt qiymatlarini kamaytirish.
5. «>» tugmachasi – tayyorlash dasturlari o'rtasida o'tkazish (chapdan o'ngga),
harorat va vaqt qiymatlarini orttirish.
6.
«Давление» («Bosim») tugmachasi – ishchi bosim darajasini o'zgartirish.
7.
«Меню» («Menyu») tugmachasi – kutish rejimidan chiqish, avtomatik
tayyorlash dasturini tanlash.
8.
«Старт» («Ishga tushirish») tugmachasi — berilgan tayyorlash rejimini
yoqish, avtomatik isitish funksiyasini avvaldan o'chirib qo'yish.
9. Displey.
Displeyning tuzilishi
A3
1. Multipishirgich rejimi uchun avtomatik dasturlar indikatorlari.
2. Tezpishirgich rejimi uchun avtomatik dasturlar indikatorlari.
3. Sozlash rejimlari va ishga tushirishni kechiktirish rejimining ishlashi in-
dikatorlari.
4.
Ochiq/yopiq qopqoq bilan tayyorlash rejimi indikatori.
5. Berilgan tayyorlash rejimiga chiqish indikatori.
6. Jomdagi bosim darajasi indikatori.
7. Tayyorlash harorati indikatori.
8. Avtomatik isitish funksiyasining ishlashi indikatori.
9. Tayyorlash vaqti/ishga tushirishni kechiktirish vaqti qiymati indikatori.
10.
«СУП», «ПАР», «ВАРКА», «ТУШЕНИЕ», «ЖАРКА», «ФРИТЮР» dasturlari
-
dagi mahsulot turlari indikatorlari.
I. FOYDALANISHNI BOSHLASHDAN AVVAL
Mahsulot va uning butlochi qismlarini qutidan ehtiyotlik bilan oling. Barcha
qadoqlash materiallari va reklama nakleykalarini olib tashlang.
Ogohlantiruvchi nakleykalar, ko'rsatkili nakleykalar (mavjud bo'lganda) va
uning korpusidagi mahsulot seriya raqami ko'rsatilgan yorliqni albatta o'z
joyida saqlang! Mahsulotda seriya raqamining bo'lmasligi sizni kafolatli xizmat
ko'rsatishdan avtomatik ravishda mahrum qiladi.
Jihoz korpusini nam latta bilan arting va jomni yuving, ularni quriting. Jihozdan
dastlabki foydalanish vaqtida noxush hidlar paydo bo'lishining oldini olish
uchun uni to'liq tozalashni amalga oshiring («Jihoz ustidan qarov» bo'limiga
qarang).
Jihozni qattiq tekis yuzaga shunday o'rnatingki, bug' klapanidan chiqadigan
ishlar vakolatli xizmat
ko’rsatish markazi tomonidan
bajarilishi kerak. Noprofes
-
sional tarzda bajarilgan ish
jihozning ishdan chiqishi, ja-
rohatlanish va mulklarning
zararlanishiga olib kelishi
mumkin.
DIQQAT! Jihozdan istalgan
turdagi nosozlik mavjud
bo’lgan holda foydalanish
ta’qiqlanadi.
Содержание
- 6 У В А Ж А Е М Ы Й П О К У П АТ Е Л Ь!; Хотите узнать больше? Посетите наш сайт
- 7 RUS; значительно продлит срок его службы.; Меры безопасности
- 8 не наклоняйтесь над устройством при открывании крышки.; в горячей воде или выделять пену, — не более чем на 3/5 от объема чаши.
- 9 и не держите руки над отверстиями клапана при его открытии.
- 10 С ОД Е Р Ж А Н И Е; Программа «ТУШЕНИЕ»
- 11 Приготовление детского питания
- 13 Технические характеристики; В режиме мультиварки:; Функции
- 14 «Настройка»; Устройство дисплея
- 15 I. П Е Р Е Д Н АЧ А Л О М И С П О Л Ь З О В А Н И Я; часов перед включением.
- 16 I I. Э К С П Л УАТА Ц И Я М УЛ ЬТ И В А Р К И-С К О Р О В А Р К И; Индикация режимов работы прибора
- 17 Изменение уровня давления; «Давление»; Изменение температуры приготовления
- 18 Отсрочка старта программы; Отсрочка; Если установить значение времени отсрочки старта; Поддержание температуры готовых блюд (автоподогрев); «Старт»
- 19 Предварительное отключение автоподогрева; Разогрев блюд
- 20 Закрыто
- 21 Программа «ПАР»
- 22 Программа «МОЛОЧНАЯ КАША»
- 24 Программа «ПЛОВ»
- 25 Программа «РИС/КРУПЫ»; «Закрыть»; «Меню»
- 26 Программа «ВАРКА»
- 27 Программа «ТОМЛЕНИЕ»; Прозвучит короткий сигнал, индикатор
- 28 Открыто
- 29 Программа «ВЫПЕЧКА»
- 30 Программа «ХЛЕБ»
- 31 Программа «ЙОГУРТ»
- 32 Программа «ЖАРКА»
- 33 Программа «ФРИТЮР»; ного приготовления продуктов во фритюре.
- 34 Программа «ПОПКОРН»; От
- 35 I I I. Д О П О Л Н И Т Е Л Ь Н Ы Е В О З М О Ж Н О С Т И; Расстойка теста; закладки не должен превышать половины полезного объема чаши.; Приготовление фондю; fondre; Приготовление творога, сыра
- 36 I V. В П О М О Щ Ь М А М Е; Возраст ребенка; Однокомпонентные соки
- 37 Стерилизация посуды; За
- 38 Подогрев детского питания
- 39 V. У Х ОД З А П Р И Б О Р О М; Общие правила и рекомендации; разогрева; Очистка корпуса
- 40 по себе это не является признаком дефекта чаши.; Очистка внутренней алюминиевой крышки; Совместите внутреннюю крышку с основной и слегка нажмите на нее.; Очистка съемного парового клапана и запорного клапана; потянув на себя. Тщательно промойте и просушите решетку.; Удаление конденсата
- 41 Очистка рабочей камеры
- 42 V I. С О В Е Т Ы П О П Р И Г ОТО В Л Е Н И Ю; Ошибки при приготовлении и способы их устранения; причины и пути решения.; БЛЮДО НЕ ПРИГОТОВИЛОСЬ ДО КОНЦА
- 43 ПРОДУКТ ПЕРЕВАРИЛСЯ
- 45 Рекомендуемое время приготовления различных продуктов на пару
- 46 Сводная таблица программ приготовления (заводские установки)
- 48 V I I. Д О П О Л Н И Т Е Л Ь Н Ы Е А К С Е С С УА Р Ы; либо в магазинах официальных дилеров.
- 49 I. В О З М О Ж Н Ы Е Н Е И С П РА В Н О С Т И И С П О С О Б Ы И Х У С Т РА Н Е Н И Я
- 50 I X. ГА РА Н Т И Й Н Ы Е О Б Я З АТ Е Л Ь С Т В А