Мультиварки Redmond RMC-PM330 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

66
• Elektr ta’minot shnurini eshik tirqishlaridan
yoki issiqlik manbalari yaqinidan o’tkazmang.
Elektr ta’minot shnurining buralib qolmasligi
va bukilmasligi, o’tkir buyumlarga, mebellarn-
ing burchaklari va qirralariga tegib turmas-
ligini kuzatib boring.
YODDA TUTING: elektr ta’minot kabelining ta-
sodifan shikastlanishi kafolat shartlariga to’g’ri
kelmaydigan shikastlanishlarga hamda elektr
tokining urishiga olib kelishi mumkin. Shikast-
langan elektr ta’minot kabelini xizmat ko’rsatish
markazida darhol almashtirish talab qilinadi.
• Bug’ chiqarish klapani, bosimni sozlash kla-
pani, qopqoqning ichki tomonidagi zichlovchi
halqa, kondensatni yig’ish uchun konteynern-
ing tozaligi va sozligini doimo kuzatib boring.
Shikastlanishlar, tiqinlar mavjud bo’lganda,
klapanlar, ichki qopqoq va zichlovchi qopqoq
deformatsiyalanganda yoki kondensat yig’ish
uchun konteyner to’lganda jihozni elektr
tarmog’iga hech qachon ulamang. Zichlovchi
halqani mustaqil almashtirganda faqat johoz
majmuasiga kiruvchi zahira halqasidan foy-
dalaning.
• Bosim ostida taom tayyorlash uchun jomda
suv yoki boshqa suyuqlikning bo’lishi shart —
jom hajmining kamida 1/5 qismicha.
• Yuqori bosim ostida qovurish va pishirish
qat’iyan ta’qiqlanadi!
• Bug’ chiqarish klapanining tiqilib qolishining
oldini olish uchun jomni mahsulotlar va suv
bilan jom hajmining 4/5 qismidan ko’p
bo’lmagan miqdorda to’ldiring. Issiq suvda
shishib ketish yoki ko’pik chiqarish xususiyat-
iga ega bo’lgan mahsulotlarni pishirganda -
jom hajmining 3/5 qismidan kamroqqa
to’ldiring.
• Agar jihoz qopqog’i to’liq mahkamlanmagan
bo’lsa, yuqori bosim ostidagi tayyorlash das-
turini ishga tushirish qat’iyan ta’qiqlanadi!
• Tayyorlash jarayoni vaqtida yoki u tugashi bi-
lan bug’ chiqarish klapan ochilganda qaynoq
bug’ vertikal yo’nalishda yuqoriga kuchli otili-
shi mumkin. U ochilganda qopqoq ustiga en-
gashmang yoki klapan tirqishlari ustiga
qo’llaringizni qo’ymang.
• Ishchi kamerasida bosim oshib ketganda
qopqoqni blokirovka qilish tizimi avtomatik
Содержание
- 6 У В А Ж А Е М Ы Й П О К У П АТ Е Л Ь!; Хотите узнать больше? Посетите наш сайт
- 7 RUS; значительно продлит срок его службы.; Меры безопасности
- 8 не наклоняйтесь над устройством при открывании крышки.; в горячей воде или выделять пену, — не более чем на 3/5 от объема чаши.
- 9 и не держите руки над отверстиями клапана при его открытии.
- 10 С ОД Е Р Ж А Н И Е; Программа «ТУШЕНИЕ»
- 11 Приготовление детского питания
- 13 Технические характеристики; В режиме мультиварки:; Функции
- 14 «Настройка»; Устройство дисплея
- 15 I. П Е Р Е Д Н АЧ А Л О М И С П О Л Ь З О В А Н И Я; часов перед включением.
- 16 I I. Э К С П Л УАТА Ц И Я М УЛ ЬТ И В А Р К И-С К О Р О В А Р К И; Индикация режимов работы прибора
- 17 Изменение уровня давления; «Давление»; Изменение температуры приготовления
- 18 Отсрочка старта программы; Отсрочка; Если установить значение времени отсрочки старта; Поддержание температуры готовых блюд (автоподогрев); «Старт»
- 19 Предварительное отключение автоподогрева; Разогрев блюд
- 20 Закрыто
- 21 Программа «ПАР»
- 22 Программа «МОЛОЧНАЯ КАША»
- 24 Программа «ПЛОВ»
- 25 Программа «РИС/КРУПЫ»; «Закрыть»; «Меню»
- 26 Программа «ВАРКА»
- 27 Программа «ТОМЛЕНИЕ»; Прозвучит короткий сигнал, индикатор
- 28 Открыто
- 29 Программа «ВЫПЕЧКА»
- 30 Программа «ХЛЕБ»
- 31 Программа «ЙОГУРТ»
- 32 Программа «ЖАРКА»
- 33 Программа «ФРИТЮР»; ного приготовления продуктов во фритюре.
- 34 Программа «ПОПКОРН»; От
- 35 I I I. Д О П О Л Н И Т Е Л Ь Н Ы Е В О З М О Ж Н О С Т И; Расстойка теста; закладки не должен превышать половины полезного объема чаши.; Приготовление фондю; fondre; Приготовление творога, сыра
- 36 I V. В П О М О Щ Ь М А М Е; Возраст ребенка; Однокомпонентные соки
- 37 Стерилизация посуды; За
- 38 Подогрев детского питания
- 39 V. У Х ОД З А П Р И Б О Р О М; Общие правила и рекомендации; разогрева; Очистка корпуса
- 40 по себе это не является признаком дефекта чаши.; Очистка внутренней алюминиевой крышки; Совместите внутреннюю крышку с основной и слегка нажмите на нее.; Очистка съемного парового клапана и запорного клапана; потянув на себя. Тщательно промойте и просушите решетку.; Удаление конденсата
- 41 Очистка рабочей камеры
- 42 V I. С О В Е Т Ы П О П Р И Г ОТО В Л Е Н И Ю; Ошибки при приготовлении и способы их устранения; причины и пути решения.; БЛЮДО НЕ ПРИГОТОВИЛОСЬ ДО КОНЦА
- 43 ПРОДУКТ ПЕРЕВАРИЛСЯ
- 45 Рекомендуемое время приготовления различных продуктов на пару
- 46 Сводная таблица программ приготовления (заводские установки)
- 48 V I I. Д О П О Л Н И Т Е Л Ь Н Ы Е А К С Е С С УА Р Ы; либо в магазинах официальных дилеров.
- 49 I. В О З М О Ж Н Ы Е Н Е И С П РА В Н О С Т И И С П О С О Б Ы И Х У С Т РА Н Е Н И Я
- 50 I X. ГА РА Н Т И Й Н Ы Е О Б Я З АТ Е Л Ь С Т В А