George Foreman 24640-56 360 - Инструкция по эксплуатации - Страница 88

Грили George Foreman 24640-56 360 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 116
Загружаем инструкцию
background image

88

OSNOVA ZA PICO 

(ZA PRIBLIŽNO 4–6 OSNOV ZA PICO)

•  250 ml vode, mlačne

•  1 žlica olivnega olja

•  1 žlička soli

•  2 žlici kristalnega sladkorja

•  400 g bele krušne moke z visoko vsebnostjo  

 glutenaur

•  5 g (1 ½ žličke) kvasa

1. 

V skledo dajte moko, sol, sladkor in kvas. Olje in vodo zmešajte skupaj in postopoma dodajajte 

mešanico z moko ter dobro mešajte, da dobite testo.

2. 

Testo gnetite na pomokani površini 5–6 minut, dokler ne postane gladko in elastično na dotik.

3. 

Testo dajte v posodo, pokrijte in pustite na toplem mestu, kjer naj vzhaja 45–60 minut, dokler se ne 

podvoji. Ponovno pregnetite testo, pokrijte in vzhajajte še 45 minut.

4. 

Testo razrežite na 4–6 enakih delov in iz vsakega napravite kroglico. Vsako kroglico razvaljajte v 

osnovo za pico s premerom približno 20 cm. 

5. 

Osnovo za pico dajte v globoko ploščo in po njej razporedite tanko plast paradižnikove omake. 

Dodajte želeni nadev in pecite približno 15–20 minut.

PARADIŽNIKOVA OMAK A 

(PRIBL. 500 ML)

•  ½ čebule, tanko narezana na majhne kocke

•  1 žlica olivnega olja

•  2 stroka česna, tanko narezana

•  1 žlica paradižnikove paste

•  400-g pločevinka drobno narezanih  

 paradižnikov

•  50 ml zelenjavne osnove

•  ½ žličke origana

•  Sol in poper po okusu

1. 

V ponvi segrejte olje na najvišji temperaturi. Dodajte čebulo in česen ter pražite, dokler ne postaneta 

zlato rjava in mehka, pri tem nenehno mešajte.

2. 

Temperaturo znižajte na srednjo nastavitev in dodajte paradižnikovo pasto. Kuhajte še 5–6 minute, 

pri tem nenehno mešajte.

3. 

Dodajte preostale sestavine in zavrite. Znižajte temperaturo, da počasi vre, in kuhajte 30–40 minut. 

Preverite, koliko je začinjeno, in nato mešanico rahlo zmešajte v pasto. Odstranite in pustite, da se 

povsem ohladi.

4. 

Ostanek omake lahko zamrznete, ko se ohladi. Uporabite za bolonjsko omako itd.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к George Foreman 24640-56 360?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"