George Foreman 24640-56 360 - Инструкция по эксплуатации - Страница 73

Грили George Foreman 24640-56 360 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 116
Загружаем инструкцию
background image

73

2. 

Pečte v hlbokej platni na maximálnej teplote 10-12 minút. Odoberte z grilu a nechajte úplne 

vychladnúť. 

ZÁKLAD NA PIZZU 

(NA 4 - 6 ZÁKLADOV NA PIZZU)

•  250ml vody, vlažnej

•  1 PL olivového oleja 

•  1 ČL soli

•  2 PL jemného kryštálového cukru 

•  400g “silnej” bielej múky na chlieb (múka  

 

určená na prípravu pečiva)

•  5g (1 ½ tsp) yeast

1. 

Múku, soľ a droždie nasypte do misy. Zmiešajte spolu olej a vodu a postupne pridávajte k múke. 

Poriadne miešajte, aby ste vytvorili cesto. 

2. 

Cesto mieste na pomúčenej doske 5-6 minút, až kým sa nejaví hladké na povrchu a elastické na 

dotyk. 

3. 

Cesto vložte do misy, zakryte a nechajte kysnúť na teplom mieste 45-60 minút, až kým neznásobí 

Cesto pokrájajte na 4 – 6 rovnakých kúskov a každý kus vyformujte do gule. Vyvaľkajte každú guľu na 

pizzový základ s priemerom asi 20 cm.  

4. 

Základ vložte do hlbokej platne a potrite tenkou vrstvou paradajkovej omáčky. Pridajte vaše 

obľúbené prílohy a pečte približne 15- 20 minút.

PARADAJKOVÁ OMÁČK A 

(ASI 500ML)

•  ½ cibule,nakrájaná na jemno

•  1 PL olivového oleja

•  2 strúčiky cesnaku, nakrájané na jemno

•  1 PL paradajkovej pasty

•  400g plechovka krájaných paradajok 

•  50ml zeleninového bujónu

•  ½ ČL oregana

•  Soľ a čierne korenie na dochutenie

1. 

V panvici zohrejte olej na vysokom ohni. Pridajte cibuľu a cesnak a opečte za stáleho miešania do 

zlatohneda a do mäkka.

2. 

Oheň stiahnite na stredný a pridajte paradajkovú pastu. Za stáleho miešania varte ďalších 5-6 minút.

3. 

Pridajte zvyšné suroviny a priveďte zmes do varu. Stiahnite oheň na pomalé varenie a varte  30-40 

minút. Skontrolujte koreniny a potom ľahko vmiešajte zmes do pasty. Zložte z ohňa a nechajte úplne 

vychladnúť. 

4. 

Zvyšná omáčka sa dá po vychladnutí zamraziť. Používajte na bolognese, atď.

GB

DE

FR

NL

IT

ES

PT

DK

SE

NO

FI

RU

CZ

SK

PL

HR

SI

GR

HU

TR

RO

BG

AE

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к George Foreman 24640-56 360?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"