George Foreman 24640-56 360 - Инструкция по эксплуатации - Страница 42

Грили George Foreman 24640-56 360 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 116
Загружаем инструкцию
background image

42

PIZZABUND (

CIRK A 4 - 6 BUNDE)

•  250 ml vand, lunkent

•  1 spsk. olivenolie

•  1 tsk. salt

•  2 spsk. fint malet sukker

•  400 g hvid hvedemel med høj bagekraft (“til  

 brødbagning”)

•  5g (1 ½ tsp) yeast

1. 

Mel, salt, sukker og gær røres sammen i en skål. Olie og vand røres sammen og tilsættes lidt efter lidt 

til melblandingen under omrøring, indtil den bliver til dej.

2. 

Dejen æltes på et meldrysset bord i 5-6 minutter, indtil den ser glat ud og føles elastisk.

3. 

Dejen lægges i en skål, dækkes til og stilles til hævning et lunt sted i 45-60 minutter, indtil den har 

fordoblet sin størrelse. Dejen æltes igen, hvorefter den dækkes til og hæver i yderligere 45 minutter.

4. 

Skær dejen i 4 – 6 lige store dele, rul hver del til en kugle. Hver kugle rulles ud til en pizzabund på 

cirka 20 cm i diameter. 

5. 

Læg bunden ned i den dybe plade og smør tomatsauce på i et tyndt lag. Læg fyld på efter smag og 

bag pizzaen i cirka 15 - 20 minutter.

TOMATSAUCE (CA. 500 ML)

•  ½ løg i små tern

•  1 spsk. olivenolie

•  2 fed hvidløg i små tern

•  1 spsk. tomatkoncentrat

•  400 g hakkede dåsetomater

•  50 ml grønsagsbouillon

•  ½ tsk. oregano

•  Salt og peber efter smag

1. 

Olien opvarmes i en gryde ved høj varme. Løg og hvidløg tilsættes og steges, indtil de er 

gyldenbrune og bløde – omrøres konstant.

2. 

Sænk varmen til mellemvarme og tilsæt tomatkoncentratet. Steges ved mellemvarme i yderligere 

5-6 minutter under konstant omrøring.

3. 

Resten af ingredienserne tilsættes og det hele bringes i kog. Sænk varmen til lav varme og lad saucen 

simrekoge i 30-40 minutter. Smag til med salt og peber og blend saucen let, så den får en ensartet 

konsistens. Lad saucen køle af

4. 

Eventuelle rester af saucen kan fryses efter afkøling. Bruges til bolognese, mv.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к George Foreman 24640-56 360?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"