George Foreman 24640-56 360 - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Грили George Foreman 24640-56 360 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 116
Загружаем инструкцию
background image

7

PIZZA BASE 

(MAKES APPROX. 4 - 6 PIZZA BASES)

•  250ml water, luke warm

•  1 tbsp olive oil

•  1tsp salt

•  2tbsp caster sugar

•  400g strong white bread flour

•  5g (1 ½ tsp) yeast

1. 

Put the flour, salt, sugar and yeast into a bowl. Mix the oil and water together and gradually add to 

the flour mixing well to form a dough.

2. 

Knead the dough on a floured surface for 5-6 minutes until smooth in appearance and elastic to the 

touch.

3. 

Place the dough in a bowl, cover and leave in a warm place to prove for 45-60 minutes until doubled 

in size. Knead the dough again, cover and allow to rise for another 45 minutes.

4. 

Cut the dough into 4 – 6 equal pieces and roll each piece into a ball. Roll each ball out into a pizza 

base about 20 cm in diameter. 

5. 

Place the base into the deep plate and spread with a thin layer of tomato sauce. Add your desired 

toppings and cook for approx. 15- 20 minutes.

TOMATO SAUCE 

(MAKES APPROX. 500ML)

•  ½ onion, finely diced

•  1 tbsp olive oil

•  2 cloves garlic, finely chopped

•  1 tbsp tomato paste

•  400g tins chopped tomato

•  50ml vegetable stock

•  ½ tsp oregano

•  Salt and pepper to taste

1. 

Heat the oil in a pan on a high heat. Add the onions and garlic and fry until golden brown and soft, 

stirring continuously.

2. 

Turn down the heat to medium and add the tomato paste. Cook for a further 5-6 minutes stirring 

continuously.

3. 

Add the remaining ingredients and bring to the boil. Turn the heat  down to a simmer and cook for 

30-40 minutes. Check the seasoning and then lightly blend the mixture to a paste. Set aside to 

completely cool.

4. 

Any leftover sauce can be frozen once cooled. Use for bolognese etc.

GB

DE

FR

NL

IT

ES

PT

DK

SE

NO

FI

RU

CZ

SK

PL

HR

SI

GR

HU

TR

RO

BG

AE

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к George Foreman 24640-56 360?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"