VITEK VT-1677 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Мясорубки VITEK VT-1677 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

5

 

 

 

 

 

 

              ENGLISH         

ly after setting the head on the mincer.

-   Course (13) and middle (10) grates suit 

for processing raw meat, fish as well as 
for processing ready products, vegeta-
bles, dried fruit, cheese etc.

Set the mincer head (3) into the body jack (5) 

2. 

turn it anti clockwise till the clamp (see the 
picture of the mincer appearance).
Completely tighten the nut (14).

3. 

Set the food tray (2) on the head (3).

4. 

Insert the plug into the socket.

5. 

Switch on the mincer using the button (8).

6. 

Use only the pusher (1) during operating the 

7. 

unit.

Note
-   For better meat processing slice it in 

strips or cubes,

 

defrost frozen meat.

-   During operating the unit use only the 

pusher, supplied with the unit, do not use 
foreign objects to push the meat; do not 
push it with your hands.

8.  After you stop the operation, switch off the 

unit, by pressing the (8) button and unplug it, 
after it you can disassemble it.

9.   Press the clamp button (4) on the body (5) 

to remove the mincer head, turn the head (3) 
clockwise and remove it (see the picture of 
the mincer appearance).

10. To disassemble the mincer head unscrew 

the nut (14) and take out the grate (10 or 13), 
the blade (12) and feeder screw (11) from the 
mincer head.

Attention!
•   There are chances that the meat will 

get stuck in the feeder screw during op-
eration. In these cases, use the reverse 
speed to release the jam. Switch off the 
mincer with the (8) button, wait until the 
motor stops completely and press the 
REV button (7), wait 5-6 seconds and re-
turn to the normal operating mode.  

•   If during operation the feeder screw (11) 

and the blade (12) stop rotating:

-   switch off the mincer by pressing the off 

button (8) and unplug it.

-  let the motor cool down during 20-30 

minutes.

-  check the auto cut-off condition by 

pressing on button (9)

-   switch on the mincer again.

MAKING SAUSAGES

Prepare minced meat.

1. 

Insert the feeder screw (11) into the mincer 

2. 

head body (3), set the sausage attachments 
(15, 16) on the feeder screw, provide that the 
groove on the attachment (15) matches the 
edge on the mincer head (3), and slightly 
tighten the nut (14).
Set the mincer head into the body (5) by 

3. 

turning it anticlockwise till clamping (see the 
picture of the mincer appearance), screw the 
nut completely (14).
Set the food tray (2).

4. 

Place the minced meat on the food tray (2).

5. 

Use natural cover for sausages, putting it 

6. 

firstly into a bowl with warm water for 10 min-
utes.
Thread softened cover on the attachment 

7. 

(16) and knot on the tip.
Insert the plug into the socket.

8. 

Switch on the mincer by using the button 

9. 

(8).
Use the pusher to pull down the minced meat 

10. 

(1), according to the cover filling move it 
away from the attachment (16), as the cover 
dries, wet it.
After you stop the operation, switch off the 

11. 

unit by pressing the (8) button and unplug it, 
after it you can disassemble it.
To remove the mincer head press the clamp 

12. 

button (4) on the body (5), turn the head 
clockwise (see the picture of the mincer ap-
pearance) and remove it.
Unscrew the nut (14), and disassemble the 

13. 

mincer head.

“KEBBE” AT TACHMENTS

Kebbe is a traditional Middle East dish cooked 
from the lamb meat, wheat flour and spices 
which are cut together to get a base for cooking 
of rolls.  Rolls are filled and fried deep. You can 
make different desserts with the help of this at-
tachment.

Prepare the base for the cover.

1. 

Insert the feeder screw (11) into the mincer 

2. 

head body (3), set the Kebbe attachments 

5

1677 Instrukz.indd   5

1677 Instrukz.indd   5

01.08.2011   18:26:28

01.08.2011   18:26:28

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1677 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"