VITEK VT-1671 - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Мясорубки VITEK VT-1671 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

8

Note:

•

to  enhance  mincing  process,  cut  the  meat  into
stripes or cubes.

•

let the frozen meat thaw completely.

•

in  the  course  of  processing  always  use  the  pusher
provided;  never  use  fingers  or  kitchen  utensils  to
push the meat through.

8.  To remove the mincer head press the mincer button

(4), turn the head anti-clockwise and withdraw.

9.  To  dismantle  the  mincer  head  press  the  ring  nut

(15)  and  remove  the  screen  plate,  the  blade  (13)
and the feeder screw (12) from the mincer head.

Note:

•

to turn off the nut (15)easier, use the key (9) - align
it  with  the  nut  (15)  and  turn  anti-clockwise  to
loosen.

MAKING SAUSAGES

1. Prepare the mincemeat.
2. Insert  the  feeder  screw  (12)  into  the  mincer  head

(3),  mount  the  sausage  attachment  (16,  17),  see
that  the  groove  on  the  attachment  (16)  coincides
with  the  mincer  head  pin  and  tighten  the  nut  (15)
without over-pressure. Fig. 5.

3. Mount  the  assembled  mincer  head  by  turning  it

anti-clockwise  until  it  clicks,  tighten  the  nut  (15)
finally. Fig. 6.

4. Place the food tray (2). Fig. 7.
5. Place  the  prepared  mincemeat  onto  the  food  tray

(2).

6. To  make  sausages  use  natural  bowel  after  placing

them into warm water for 10 minutes.

7. Put  on  the  softened  bowel  on  the  attachment  (17)

and make the knot at the end.

8. Insert the plug into the mains outlet.
9. Switch  on  the  mincer  by  pressing  the  ON/OFF  but-

ton (5).

10. To  push  the  mincemeat  through,  use  the  pusher

(1), and as the bowel gets filled, move it carefully off
the attachment (17); as the bowel gets dry, sprinkle
it with water.

11.  To  remove  the  mincer  head  press  the  mincer  head

button  (4),  turn  the  head  anti-clockwise  and
remove.

12. Turn  off  the  nut  (15),  use  the  key  (9),  if  necessary,

and disassemble the mincer head.

USING KEBBE ATTACHMENT

This  attachment  is  used  to  produce  hollow  meat  cylin-
ders  to  be  filled  with  stuffing  and  fried  in  fat.  You  may
use various kinds of stuffing.
1. Prepare the mincemeat for the cylinders.
2. Insert  the  feeder  screw  (12)  into  the  mincer  head

(3), mount the kebbe attachment (18, 19), see that
the  groove  on  the  attachment  (16)  coincides  with
the mincer head pin and tighten the nut (15) without
over-pressure. Fig. 9.

3. Mount  the  assembled  mincer  head  by  turning  it

anti-clockwise  until  it  clicks,  tighten  the  nut  (15)
finally. Fig. 10.

4. Place the food tray (2). Fig. 11.

5. Place  the  prepared  mincemeat  onto  the  food  tray

(2).

6. Insert the plug into the mains outlet.
7. Switch  on  the  mincer  by  pressing  the  ON/OFF  but-

ton (5).

8. To  push  the  mincemeat  through,  use  the  pusher

(1).

9. Cut  the  continuous    hollow  cylinders  into  the

desired lengths while it flows out.

10. To  remove  the  mincer  head  press  the  mincer  head

button  (4),  turn  the  head  anti-clockwise  and
remove.

11. Turn  off  the  nut  (15),  use  the  key  (9),  if  necessary,

and disassemble the mincer head.

Recipe
(Stuffing)

Mutton              

100 g

Olive oil                  

1, 1/2 tablespoonful

Onions (finely shredded)  

1, 1/2 tablespoonful

Spices                                  

1/3 teaspoonful

Salt                                       

1/2 teaspoonful

Flour                                     

1, 1/2 teaspoonful 

The button should be minced once or twice.
Fry onions until it gets brown, then add minced mutton,
spices, salt and flour to Your liking .

(Mincemeat for hollow cylinders)

Lean meat

450 g

Flour

150-200 g

Spices

1 teaspoonful

Nutmeg

1 piece

Paprika

to Your liking

Black pepper

to Your liking

The meat and the nutmeg should be minced three time,
then the ingredients should be mixed in the bowls.

The more meat and the less flour You use to prepare the
cylinders,  the  best  consistency  and  taste  will  Your
kebbes have.
Fill  the  cylinders  with  the  stuffing,  squeeze  at  the  ends
and shape to Your liking. 
Fry the cylinders in fat

VEGETABLE CUTTER

1. Mount  one  of  the  graters  (23,  24)    or  the  shredder

(22) onto the base unit (21). Fig. 13.

2. Mount  the  vegetable  cutter  unit  by  turning  it  anti-

clockwise until it clicks. Fig. 14.

3. Insert the plug into the mains outlet.
4. Switch  on  the  mincer  by  pressing  the  ON/OFF  but-

ton (5).

5. Always use the pusher (20) provided, never use fin-

gers  or  kitchen  utensils  to  push  the  vegetables
through. Fig. 15.

6. To  remove  the  vegetable  attachments  (21)  press

the  mincer  head  button  (4),  turn  the  head  anti-
clockwise and remove.

ENGLISH

Vt-1671.qxd  10.01.05  11:28  Page 8

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-1671?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"