Russell Hobbs 25630-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Мультиварки Russell Hobbs 25630-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 100
Загружаем инструкцию
background image

7

q

 

TEMPERATURE PROBE FUNCTION

USING THE TEMPERATURE PROBE FUNCTION

1.  Add the joint to the cooking pot. Fit the lid and lock it.

2.  Plug in the appliance. The main control display will flash “----”. This indicates that the heat is off and the appliance is ready to be programmed.

3.  Connect the temperature probe to the socket on the side of the control panel (fig. F).

4.  Insert the temperature probe into the joint. There are three holes in the lid where you can do this (fig. H). Choose the one which allows you to insert 

the probe into the joint at the thickest part (fig. I).  Don’t let the probe touch any bones in the joint. If needed, you can use the rack to elevate the 

joint nearer to the temperature probe. Note that it is only the tip of the probe that senses the temperature.

5.  Press the Temperature Probe (

q

) button. The target temperature (

g

) light will come on.

6.  The default cooking temperature is set at 82°C.  Use the 

u

 and 

buttons to adjust the temperature.

7.  Press the 

I/O

 button to begin cooking. The actual temperature light (

k

) will come on, and the display will show the temperature that the probe is 

sensing.

8.  When the internal temperature of the meat has reached the target temperature, the unit will beep twice and automatically switch to a cycle that 

holds the food at the target temperature. To help you keep track of the length of time the food has been held at that temperature, the display will 

start counting up from zero.

• 

Check the temperature probe occasionally during cooking to make sure it hasn’t changed position due to the meat shrinking.

End of Cooking

• 

Unplug the appliance when not in use and always allow it to completely cool before cleaning and storing.

Temperature Probe Cooking Table

Food

Temperature

Time (hours)

Notes

min

max

Beef roasts (tough cuts such as 

brisket, shank, etc. 1 - 3 kg)

72ºC

12

36

The longer you can cook these cuts of meat the more tender 

they will become.

Beef roasts (tender cuts such as 

prime rib, tenderloin, etc. 1 - 3 kg)

Medium: 60ºC

Well Done: 72ºC

12

Cooking time will vary depending on the size of the roast. Do 

not cook a roast at a temperature lower than 56ºC.

Pork roasts (tough cuts such as 

shoulder or leg); can be bone in or 

boneless, 1 - 3 kg

72ºC

12

36

The longer you can cook these cuts of meat the more tender 

they will become.

Pork roasts (tender cuts such as 

loin); 1 - 3 kg

65ºC

12

Cooking time will vary depending on the size of the roast. Do 

not cook a roast at a temperature lower than 56ºC.

Whole Chicken- up to 2 kg

72ºC

8

12

TROUBLESHOOTING

If the display shows “

E3

” the temperature probe is not connected properly.

CARE AND MAINTENANCE

WARNING

: Never immerse any part of the  temperature probe or base unit in water or any other liquid.

1.  Unplug the appliance and let it cool down before cleaning or storing away.

2.  To clean the temperature probe, wipe only the metal probe end with a damp cloth. Dry thoroughly.

3.  Wash the cooking pot and glass lid in warm soapy water. Remove the lid seal from the lid and hand wash separately. If food sticks to the cooking pot, 

fill it with warm soapy water and allow it to soak before cleaning with a nonabrasive scouring pad.

4.  Wipe the inside and outside of the base unit with a soft, damp cloth.

5.  Allow to dry thoroughly before storing. 

• 

Don’t use harsh or abrasive cleaners, solvents, scourers, wire wool, or soap pads.

RECYCLING

W

To avoid environmental and health problems due to hazardous substances, appliances and rechargeable and non-rechargeable 

batteries marked with one of these  symbols must not be disposed of with unsorted municipal waste. Always dispose of electrical 

and electronic products and, where applicable, rechargeable and non-rechargeable batteries, at an appropriate official recycling/

collection point.

GB

DE

FR

NL

IT

ES

PT

DK

SE

NO

FI

RU

CZ

SK

PL

HR

SI

GR

HU

TR

RO

BG

AE

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 25630-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"