Хлебопечки BRAYER BR2702 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

9
EN
-2- «FRENCH /FRENCH BREAD»
• Bread making takes longer, the bread has large porous
crumb and crispy crust.
-3- «WHOLE-WHEAT BREAD»
•
Bake healthy bread of fine and crude flour. This baking
program provides for a longer time of preheating so
that crude flour absorbs liquid better and swells better.
It is not recommended to use the delay function when
making this bread as that may cause undesirable
results.
-4- «SWEET»
• Add leaven or soda to sweet dough and make savory
pastry.
-5- «LOW SUGAR BREAD»
• Use this program to bake low carb bread.
-6- «SESAME BREAD»
• This bread has a higher proportion of protein and amino
acid and is easier to digest.
-7- «RICE FLOUR BREAD»
•
Baking bread with addition of rice flour. The size of the
ready bread is the same as in the «BASIC BREAD»
program, but with a better taste.
-8- «QUIK BREAD»
• Bread baking takes less time than in the «BASIC
BREAD» program, but the bread is usually smaller in
size and has denser texture.
ATTENTION!
When selecting programs «QUIK
BREAD», pour water with the temperature of 48-50°C
into the baking form (2) (use cooking thermometer
for measuring water temperature precision). Water
temperature plays a crucial role in fast and superfast
bread making: too low water temperature will not
allow the dough to rise in time, and excessively high
temperature will result in yeast destruction.
-9- «ITALIAN BREAD»
• The ready bread is soft and has dense texture.
-10- «GLUTEN FREE BREAD»
•
Bake bread of gluten free flour. This baking program
provides for a longer time of preheating so that
flour absorbs liquid better and swells better. It is not
recommended to use the delay function when making
this bread as that may cause undesirable results.
-11- «PIZZA DOUGH»
• Program for making the pizza dough. The program
operation time is 35 minutes. Take out the dough,
shape it into a suitable pizza shape.
-12- «ITALIAN DOUGH»
• Take out the dough and shape it into a suitable
dessert shape.
-13- «DOUGH RISE»
• The bread maker kneads dough and lets it rise. Use
the dough for making homemade pastry.
Содержание
- 49 ОПИСАНИЕ
- 51 Перед использованием хлебопечки внимательно
- 54 ПЕРВОЕ ВКЛЮЧЕНИЕ ХЛЕБОПЕЧКИ
- 62 ФУНКЦИЯ ОТЛОЖЕННЫЙ СТАРТ
- 63 ФУНКЦИЯ ПОДДЕРЖАНИЯ ТЕМПЕРАТУРЫ; ФУНКЦИЯ ПАМЯТЬ
- 64 Мука
- 66 ПОРЯДОК ЗАКЛА ДКИ ИНГРЕДИЕНТОВ В
- 67 ДОБАВЛЕНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ; ВЫПЕЧКА ХЛЕБА
- 70 Перед обращением в сервисный центр.; Неисправность; КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ; Мерный стакан — 1 шт.; ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ; Номинальная потребляемая мощность: 600 Вт
- 71 по их устранению в дальнейшем.
- 73 УТИЛИЗАЦИЯ; Срок службы устройства — 3 года
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)