BRAYER BR2702 - Инструкция по эксплуатации - Страница 9

Хлебопечки BRAYER BR2702 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 100
Загружаем инструкцию
background image

9

EN

-2- «FRENCH /FRENCH BREAD» 

•  Bread making takes longer, the bread has large porous 

crumb and crispy crust. 

-3- «WHOLE-WHEAT BREAD»

• 

Bake healthy bread of fine and crude flour. This baking 

program provides for a longer time of preheating so 

that crude flour absorbs liquid better and swells better. 

It is not recommended to use the delay function when 

making this bread as that may cause undesirable 

results.

-4- «SWEET»

•  Add leaven or soda to sweet dough and make savory 

pastry.

-5- «LOW SUGAR BREAD»

•  Use this program to bake low carb bread.

-6- «SESAME BREAD»

•  This bread has a higher proportion of protein and amino 

acid and is easier to digest.

-7- «RICE FLOUR BREAD»

• 

Baking bread with addition of rice flour. The size of the 

ready bread is the same as in the «BASIC BREAD» 

program, but with a better taste.

-8- «QUIK BREAD»

•  Bread baking takes less time than in the «BASIC 

BREAD» program, but the bread is usually smaller in 

size and has denser texture.

ATTENTION! 

When selecting programs «QUIK 

BREAD», pour water with the temperature of 48-50°C 

into the baking form (2) (use cooking thermometer 

for measuring water temperature precision). Water 

temperature plays a crucial role in fast and superfast 

bread making: too low water temperature will not 

allow the dough to rise in time, and excessively high 

temperature will result in yeast destruction.

-9- «ITALIAN BREAD»

•  The ready bread is soft and has dense texture.

-10- «GLUTEN FREE BREAD»

• 

Bake bread of gluten free flour. This baking program 

provides for a longer time of preheating so that 

flour absorbs liquid better and swells better. It is not 

recommended to use the delay function when making 

this bread as that may cause undesirable results.

-11- «PIZZA DOUGH»

•  Program for making the pizza dough. The program 

operation time is 35 minutes. Take out the dough, 

shape it into a suitable pizza shape.

-12- «ITALIAN DOUGH»

•  Take out the dough and shape it into a suitable 

dessert shape.

-13- «DOUGH RISE»

•  The bread maker kneads dough and lets it rise. Use 

the dough for making homemade pastry.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2702?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"