BRAYER BR2702 - Инструкция по эксплуатации - Страница 19

Хлебопечки BRAYER BR2702 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 100
Загружаем инструкцию
background image

19

DE

•  The following sequence is recommended:

 - liquid ingredients, eggs, salt, vegetable oil or butter, 

milk powder etc.;

 -

flour; flour should not be completely damped with 

liquid ingredients;

 -

yeast may be put only on dry flour, yeast should not 

be in contact with salt;

 -

make a small cavity in the flour and put the yeast in 

the cavity.

INGREDIENTS ADDING

• 

To improve flavor of the ready baking you can add the 

necessary ingredients (nuts, dried fruits etc.) in the 

container (7) and install it into the holder (8), at the right 

moment the ingredients will be automatically added, 

and the display (5) will show the symbol (18) «

». 

•  If you use the delay function for a long time, never add 

perishable ingredients, such as eggs, fruit ingredients.

Note: 

ingredients adding function is available for the 

programs: «BASIC BREAD», «FRENCH BREAD», 

«WHOLE WHEAT BREAD», «SWEET BREAD», 

«LOW SUGAR BREAD», «SESAME BREAD», «RICE 

FLOUR BREAD», «QUIK BREAD», «ITALIAN BREAD», 

«GLUTEN FREE BREAD» and «Manual setting/DIY». 

BREAD BAKING
•  Before plugging the bread maker in make sure that the 

operating voltage of the unit corresponds to the voltage 

of your mains.

•  Open the lid (4).

•  Take the handle of the baking form (2) and lift it slightly, 

turn the handle counterclockwise and take the form out 

(2).

•  Make sure that the paddle (9) is installed to its place.

Note: 

before installing the paddle (9) it is desirable to grease 

it with butter, margarine or vegetable oil, it will facilitate its 

removal from the fresh bread.
•  Put the ingredients into the form (3) in the sequence 

described in the recipe. Usually the ingredients are put in 

the following order (pic. 1):  

1. Liquid ingredients.  

2. Flour, dry ingredients (sugar, salt).  

3. Yeast and leaven. Make a small cavity in the flour and 

put the yeast or leaven in the cavity.

•  Remove the crumbled products or spilled liquids from the 

form (2) outer surface.

•  Install the form (2) back to its place and turn it clockwise 

as far as it will go.

•  Close the lid (4).

•  Insert the power plug into the mains socket, you will 

hear a sound signal and the program «BASIC BREAD» 

will be shown on the display (5), the digital symbols (20) 

«2:54» will appear and the dividing points will be glowing 

constantly.

•  Crust color indication (14) - medium «

».

•  Weight indication (15) « » 750 g.

•  These settings are set by default.

•  Turn the knob (6) to select another program. You can 

select one of 25 baking/cooking programs and confirm the 

selection by pressing the button «Ok» on the knob (6). 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2702?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"