BRAYER BR2702 - Инструкция по эксплуатации - Страница 23

Хлебопечки BRAYER BR2702 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 100
Загружаем инструкцию
background image

23

EN

Ingredients are mixed 

unevenly and are baked 

poorly.

The preset program does not suit for this 

set of ingredients.
During the baking program operation the 

bread maker lid opened several times, the 

dough dropped and did not rise any more.
Small quantity of liquid ingredients, the 

kneading paddle is not capable to knead 

dough for pastry.

Select the baking program that corresponds to the 

ingredients loaded in the baking form.
Do not open the bread maker lid.
Check the conformity of loaded ingredients. 
Remove the baking form and try to rotate the baking 

paddle with your hand, if it does not work, contact the 

authorized service center.

The sound of the electric 

motor operation can be 

heard, but the dough can 

not be mixed.

The baking form is installed improperly.

A great deal of flour was added to the 

dough.

Check the proper installation of the baking form and 

proper recipe for baking. Always measure precisely 

the amount of ingredients using kitchen scale and the 

measuring cup.

During baking the bread 

overfills the baking form.

Improper proportion of amount of 

yeast, flour and liquid ingredients. The 

temperature of liquid ingredients or 

environment is too high.

Always check the proper proportion of ingredients, their 

temperature and the room temperature.
Use the bread maker at ambient temperature in the 

range from +15 to +34°C. 

The bread size is too small 

or the bread does not rise.

Absence of yeast or insufficient quantity 

thereof. Poor quality of yeast, high 

temperature of liquid ingredients.
Yeast came into contact with salt.
Low temperature in the room.

Do not use expired yeast.
Measure precise amount of yeast using the measuring 

spoon.
Do not allow contact of yeast with salt.
Use the bread maker at ambient temperature in the 

range from +15 to +34°C. 

The bread cracks very 

much during baking.

The used flour contains very little gluten.

Very high speed of yeast growth or high 

temperature of liquid ingredients. 

Use the reliable brand of bread flour.

Use the reliable yeast brand and observe temperature of 

liquid ingredients.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2702?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"