BRAYER BR2702 - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Хлебопечки BRAYER BR2702 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 100
Загружаем инструкцию
background image

16

EN

KEEP WARM FUNCTION

•  After the operation time of the baking program is over, 

the keep warm function will switch on and the display 
(5) will show the symbol (22) « », the heating function 
will run for 60 minutes. 

•  If you want to take the bread out, switch the keep 

warm function off by pressing and holding the «START/

STOP» button on the knob (6).

Note: 

the keep warm function is not available for the 

programs: «PIZZA DOUGH», «ITALIAN DOUGH», 

«DOUGH RISE», «FERMENT/DEFROST», «YOGHURT», 

«PICKLED VEGE», «DOUGH», «JAM», «BAKE», 

«ROAST NUT», «MEAT FLOSS», «RICE VINEGAR».

MEMORY FUNCTION

• 

In case of emergency power cutoff during the bread 

maker operation, the memory function with the duration 

of up to 10 minutes is activated. 

•  If the power supply is restored within 10 minutes, 

the bread maker will continue to perform the pre-set 

program from the moment the program operation has 

been stopped at. 

•  In case of absence of power supply for more than 10 

minutes, it is necessary to load the ingredients again, to 

set the program and to switch the bread maker on.

Note:

 if the moment of power cutoff occurred during the 

first cycle of dough kneading, you can restart the cooking 

program by pressing the «START/STOP» button on the 

knob (6). BREAD MAKER OPERATION CYCLES

The bread maker has the following operation cycles the 

operation cycles shown on the display (5):

•  Kneading the dough to reach a homogeneous mass. The 

dough kneading cycle is shown by the indication (17) «

».

•  The dough rise cycle is shown by the indication (16) «

».

•  The baking cycle is shown by the indication (24) « ».

•  The keep warm function is shown by the indication (22) «

». After finishing the baking program, the keep warm 

function will switch on, and will be operating during 60 

minutes, if it is necessary to remove bread, switch the 

keep warm function off by pressing and holding the 

button «START/STOP».

IMPORTANT RECOMMENDATIONS ON 

INGREDIENTS FOR BAKING

Flour 

•  Flour is the most important component of bread making.

• 

The characteristics of flour are determined not only by 

the sort but also by the conditions of grain cultivation, 

processing method and storage. Try to bake bread of 

flour of different manufacturers and brands and find the 

one complying with your needs. 

• 

The basic types of bread flour are wheat and rye flour. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2702?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"