BRAYER BR2702 - Инструкция по эксплуатации - Страница 20

Хлебопечки BRAYER BR2702 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 100
Загружаем инструкцию
background image

20

DE

•  Turn the knob (6) to continue selecting the program 

settings.

• 

Select the crust color; the crust color is indicated on the 

display (5) with the symbols (14) «

». Confirm your 

choice by pressing the button «Ok» on the knob (6). 

•  Set the product weight «500 g - 750 g - 900 g» by 

turning the knob (6), the product weight will be shown 

on the display (5) with the symbols (15) «

». Confirm 

your choice by pressing the button «Ok» on the knob 

(6).

•  Press the «START/STOP» button on the knob (6) 

to start the baking/cooking program, all program 

symbols (13) on the display (5) will go out, except for 

the selected and set program, the dividing points will 

be flashing, the digital symbols (20) will show the time 

remaining until the end of the program operation.

Note:

 if you want to start the preset baking program 

performing immediately, skip delay time setting.
•  The cycles of the bread maker are displayed on the 

display (5) by the indication (13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 

21, 22, 24) (the description of the symbols of the cycles 

of the bread maker is given above).

• 

Recommendation:

 — after 5-minute dough kneading, 

it is recommended to check its consistency. The dough 

should form a soft glutinous lump, if the dough lump is 

very dry, add some liquid to it, if the dough lump is too 

damp, add some flour (from 1/2 to 1 teaspoon or as 

necessary).

•  You can control the bread baking process through the 

viewing window (3) in the lid (4).

ATTENTION! 

During the baking program operation, 

never open the lid (4), in case of sudden change of 

temperature, the dough can drop and will not rise any 

more.

• 

After finishing of the baking program, you will hear 

sound signals and the keep warm function will switch 

on, the keep warm function operation time is 60 

minutes.

•  To cancel the keep warm function and to switch the 

bread maker off, press and hold the «START/STOP» 

button within 3 seconds.

•  Remove the power plug from the mains socket.

•  Open the lid (4) using heat-resistant kitchen 

potholders, lift slightly and take the handle, turn the 

baking form (3) counterclockwise and remove it from 

the bread maker. 

•  Leave the form to cool, for approximately 10-15 

minutes.

•  Separate the pastry from the form (2) walls using a 

plastic kitchen spatula.

•  Do not use metal objects that can damage the non-

stick coating of the form (2).

•  To remove the pastry turn the form (2) upside down 

and shake it.

•  Before cutting the bread, remove the paddle (9) with 

the hook (10).

•  Cut the bread with a sharp bread knife.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2702?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"