La Cornue CornuFe 110 F1 - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Плита La Cornue CornuFe 110 F1 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

10

General oven tips

IMPORTANT:

 Before using for the first time, to dispel 

manufacturing odors turn the ovens to 200 °C (395 °F) in 

Convection Assisted mode and run for one hour. To clear the 

smell, make sure the room is well ventilated to the outside air, 

by opening windows for example. 
The wire racks should always be pushed firmly to the back of 

the oven. 
Bakeware and meat pans should be placed level centrally 

on the oven’s wire racks. Keep all trays and containers away 

from the sides of the oven, as over browning of the food may 

occur. 
Always place baking sheets with the widest part across the 

oven. 
Cooking foods with a high moisture content can create a 

‘steam burst’ when the oven door is opened. When opening 

the oven stand well back and allow any steam to disperse 

(

Fig. 2.16

). 

When the oven is on, 

DO NOT

 leave the door open for longer 

than necessary, otherwise the knobs may get very hot. 
Always leave a ‘finger's width’ between dishes on the same 

rack. This allows the heat to circulate freely around them. 
Cover meat when cooking to avoid fat splashes. 
To reduce fat splashing when you add vegetables to hot fat 

around a roast, dry them thoroughly or brush lightly with 

cooking oil. 
If you want to brown the base of a pastry dish, preheat the 

baking sheet for 15 minutes before placing the dish in the 

center of the sheet or use the base heat in the Multifunction 

oven. 
Where dishes may boil and spill over during cooking, place 

them on a baking sheet. 

Fig. 2.16 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к La Cornue CornuFe 110 F1?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"