La Cornue CornuFe 110 F1 - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Плита La Cornue CornuFe 110 F1 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

7

Convection

element

Broiling elements

Base heat element

 

NEVER use two griddles side by side. 

After cooking allow the griddle to cool before cleaning. 

The ovens

References to ‘left-hand’ and ‘right-hand’ ovens apply as 

viewed from the front of the appliance. 
The left-hand oven is a multi-function oven, while the right-

hand oven is a fan oven. 

IMPORTANT: 

Before using the ovens for the first time, to 

dispel manufacturing odors, turn the oven to 200 °C (395 °F) 

in Convection Assisted mode and run for one hour. To clear 

the smell make sure the room is well ventilated to the outside 

air, by opening windows or turning on your ventilation hood. 
During use the appliance becomes hot. Care should be taken 

to avoid touching the heating elements inside the oven. 

The multi-function oven

The oven is a multi-function oven (

Fig. 2.10

). In addition to 

convection elements around the fans, it is fitted with extra 

heating elements, in the top of the oven and under the oven 

base. Take care to avoid touching the top elements when 

placing or removing items from the oven. 
The multifunction oven has 3 main cooking functions, 

convection

convection assisted

 and 

conventional 

cooking

. These functions should be used to complete most 

of your cooking. 
The 

browning element

 and 

warming

 can be used in the 

latter part of the cooking process to fine-tune the results to 

your particular requirements. 
Use 

convection broiling

 for all your broiling needs and 

thaw 

and serve

 to safely thaw small items of frozen food. 

Table 2.1

 gives a summary of the multi-function modes. 

The multi-function oven has many varied uses. We suggest 

you keep a careful eye on your cooking until you are familiar 

with each function. Remember, not all functions will be 

suitable for all food types. 
Please remember that all ranges vary – temperatures in your 

new ovens may differ to those in your previous range. 

Function

Use

Thaw & serve

To thaw small items in the oven without heat

Convection oven

A full cooking function, even heat throughout, 

great for baking

Convection 

broiling

Broiling meat and fish with the door closed

Convection 

assisted

A full cooking function good for roasting and 

baking

Conventional oven

A full cooking function for roasting and baking 

in the lower half of the oven

Browning element

To brown and crisp cheese topped dishes

Warming

To crisp up the bases of quiche, pizza or pastry

Table 2.1

 

Fig. 2.10 

Broiling elements

Base heat element

Convection 

element

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к La Cornue CornuFe 110 F1?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"