Мясорубки Oursson MG2012/RD - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

15
Filling for meatballs,
kebbe etc.
Push the filling with the pusher and fill with
it meatballs and kebbe.
It is recommended to use a small
attachment.
11
.
Meatballs attachment
15
Forming meatballs, kebbe
etc.
Cut the ingredients into pieces 3x3x3 cm,
then marinate them. Thoroughly stir the
mince.
Meatballs may be formed from prepared
mince and from pieces of meat. Follow
the instructions on proper device
assemble.
Parmesan grater attachment
16
For the ingredients not to scattered, put a
required size container under the cutting
block.
Grated cheese
Cut the cheese into pieces, press them to
the grater with the pusher.
Grater attachment small/big
17
,
18
Preparing salads, snacks,
vegetables for soups and
main dishes.
Cut the ingredients into pieces, press
them to the grater with the pusher.
Slicer attachment small
20
Preparing salads, snacks,
vegetables for soups and
main dishes
Cut the ingredients into pieces, press
them to the blades with the pusher.
Slicer attachment big
19
Slicing, preparing salads
I
ngredients must be dense
(cucumbers, radishes, fresh potatoes,
carrots, cabbage, etc., sausages,
hard cheese, etc.) Cut them (if
necessary) into portions. Promote
starting ingredients pusher lightly
pressing them to the knives. Push the
ingredients with the pusher into the
blades.
Pasta disks
23
Pasta preparation
Make a roll from a prepared dough and
cut it into small 3x3x3 cm pieces.
Dough recipe:
Wheat flour, g.....................................300
Eggs pc..................................................3
Salt, g..................................................0,8
Water, ml..............................................30
Olive oil, ml..........................................15
CLEANING AND MAINTENANCE,
Рiс. D
•
Clean all the parts of the meat grinder
immediately after use.
•
Turn off the device. Unplug it.
•
Disassemble the meat grinder.
•
Thoroughly wash all removable parts of the device in a
warm water with non-abrasive detergents.
•
Non-metallic par ts can be washed in the
dishwasher.
Water temperature must not be
higher than 60°C.
•
Wipe the body of the device with a damp cloth.
In order to prevent electrical shock do not im
-
merse the device into the water.
•
Thoroughly dry all the parts.
After cleaning, wipe dry the metallic parts of
the meat grinder to avoid rust
Содержание
- 62 Комплектацию для каждой модели см. Рис. В; ЭЛЕМЕНТЫ КОНСТРУКЦИИ,; Автоматическая защита двигателя
- 63 РЕКОМЕНДАЦИИ ПО ПРИГОТОВЛЕНИЮ; Наименование; Не измельчайте ингредиенты, темпе
- 64 После чистки насухо протирайте металли
- 65 ВОЗМОЖНЫЕ НЕПОЛАДКИ И СПОСОБЫ ИХ УСТРАНЕНИЯ; Возможная проблема; ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ; Модель; СЕРТИФИКАЦИЯ ПРОДУКЦИИ; Информацию о сертификате соответствия смотрите на сайте
- 66 СЕРВИСНОЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ; Условия Гарантийных обязательств OURSSON AG:
- 68 sson