Oursson MG2012/RD - Инструкция по эксплуатации - Страница 15

Мясорубки Oursson MG2012/RD - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 78
Загружаем инструкцию
background image

15

Filling for meatballs, 
kebbe etc.

Push the filling with the pusher and fill with 
it meatballs and kebbe.

It is recommended to use a small 

attachment. 

11

.

Meatballs attachment  

15

Forming meatballs, kebbe 
etc.

Cut the ingredients into pieces 3x3x3 cm, 

then marinate them. Thoroughly stir the 
mince.

Meatballs may be formed from prepared 
mince and from pieces of meat. Follow 
the instructions on proper device 
assemble.

Parmesan grater attachment  

16

For the ingredients not to scattered, put a 

required size container under the cutting 
block.

Grated cheese

Cut the cheese into pieces, press them to 

the grater with the pusher. 

Grater attachment small/big  

17

18

Preparing salads, snacks, 

vegetables for soups and 
main dishes.

Cut the ingredients into pieces, press 

them to the grater with the pusher.

Slicer attachment small 

20

Preparing salads, snacks, 

vegetables for soups and 

main dishes

Cut the ingredients into pieces, press 

them to the blades with the pusher.

Slicer attachment big 

19

Slicing, preparing salads

I

ngredients must be dense 

(cucumbers, radishes, fresh potatoes, 
carrots, cabbage, etc., sausages, 
hard cheese, etc.) Cut them (if 
necessary) into portions. Promote 
starting ingredients pusher lightly 
pressing them to the knives. Push the 
ingredients with the pusher into the 
blades.

Pasta disks 

23

Pasta preparation

Make a roll from a prepared dough and 

cut it into small 3x3x3 cm pieces. 

Dough recipe:
Wheat flour, g.....................................300
Eggs pc..................................................3
Salt, g..................................................0,8
Water, ml..............................................30 
Olive oil, ml..........................................15

CLEANING AND MAINTENANCE, 

Рiс. D

•   

Clean all the parts of the meat grinder 

immediately after use.

• 

 Turn off the device. Unplug it.

• 

 Disassemble the meat grinder.

• 

 Thoroughly wash all removable parts of the device in a 
warm water with non-abrasive detergents.

• 

Non-metallic  par ts  can  be  washed  in  the 
dishwasher. 

Water temperature must not be 

higher than 60°C.

• 

Wipe the body of the device with a damp cloth.

  In  order  to  prevent  electrical  shock  do  not  im

-

merse the device into the water.

• 

Thoroughly dry all the parts. 

After  cleaning,  wipe  dry  the  metallic  parts  of 

the meat grinder to avoid rust

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Oursson MG2012/RD?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"