AEG MC2664E - Инструкция по эксплуатации - Страница 83

Микроволновые печи AEG MC2664E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 128
Загружаем инструкцию
background image

LATVIEŠU

83

Risoto ar bekonu

1. Iesmērējiet trauku. Ievietojiet sīpolus un bekonu

traukā, apsedziet un gatavojiet.
2-3 min. 900 W

2.  Pievienojiet rīsus un gaļas buljonu un gatavojiet.

3-5 min. 900 W
15-17 min. 270 W
Pēc pagatavošanas ļaujiet nostāvēties apt. 5 min.

3.  Iemaisiet sieru ar safrānu rīsos un pievienojiet

garšvielas.

Trauki:

bļoda ar vāku (ar tilpumu 2 l)

50 g

sasmalcināta caurauguša speķa

20 g

sviesta vai margarīna

50 g

sasmalcinātu sīpolu

200 g

risoto rīsu (Arboris)

400 ml

gaļas buljona

70 g

siera Emmental

šķipsna

safrāna
sāls un pipari

Bumbieri šokolādes mērcē

1.  Ievietojiet traukā cukuru, vaniļas cukuru, ielejiet

bumbieru liķieri un ūdeni, samaisiet, apsedziet un
gatavojiet.
1-2 min. 900 W

2. Ievietojiet bumbierus mērcē, apsedziet un

gatavojiet.
5-8 min. 900 W
Izņemiet bumbierus no pagatavotās mērces un
ievietojiet ledusskapī.

3.  50 ml no pagatavotās mērces ielejiet mazākā traukā.

Pievienojiet šokolādi un crème fraiche, apsedziet un
gatavojiet.
2-3 min. 900 W

4.  Labi samaisiet mērci, pārlejiet pāri bumbieriem un

pasniedziet.

Trauki:

bļoda ar vāku (ar tilpumu 2 l)
Trauks ar vāciņu (1 l ietilpība)

4

nomizoti veseli bumbieri (600 g)

60 g

cukura

10 g

vaniļas cukura

1

ēdamkaro

te

bumbieru liķiera

150 ml

ūdens

130 g

sasmalcinātas melnās šokolādes

100 g

crème fraiche

mannas biezputra ar aveņu mērci

1.  Traukā ielejiet pienu, pievienojiet cukuru un

mandeles, apsedziet un gatavojiet.
3-5 min. 900 W

2.  Pievienojiet mannu, samaisiet, apsedziet un

gatavojiet.
10-12 min. 270 W

3.  Tasītē sakuliet olas dzeltenumu ar ūdeni un

iemaisiet to karstajā maisījumā. Kuliet olas baltumu,
līdz tas ir biezs, un iecilājiet to maisījumā. Ielejiet
biezputru bļodiņās.

4.  Lai pagatavotu mērci, nomazgājiet un nosusiniet

avenes, ievietojiet tās traukā un pievienojiet ūdeni
un cukuru.
Apsedziet un karsējiet.
2-3 min. 900 W

5.  Izveidojiet aveņu biezeni un pasniedziet ar mannas

biezputru.

Trauki:

Trauks ar vāciņu (2 l ietilpība)
4 bļodiņas

500 ml

piena

40 g

cukura

15 g

sasmalcinātu mandeļu

50 g

mannas

olu dzeltenumi

1 tējk.

ūdens

1

olu baltumi

250 g

aveņu

50 ml

ūdens

40 g

cukura

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к AEG MC2664E?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"