Микроволновые печи AEG MC2664E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

SLOVENČINA
109
Rozmrazenie a príprava
Príprava mäsa a rýb
Jedlo
Množstvo
-g-
Výkon
Úroveň
Čas
-Min-
Spôsob
Čas
odstátia
-Min-
Pečené mäso
(bravčové,
teľacie, jahňacie)
1000
1500
630 W
630 W
34-38
53-58
dochuťte podľa chuti, položte do plytkého
(nízkeho) pekáča, v polovici varenia obráťte
10
10
Pečené hovädzie
(stredne)
1000
1500
630 W
630 W
20-24
27-31
dochuťte podľa chuti, položte do nízkeho
pekáča, v polovici varenia obráťte
10
Rybie ilé
200
900 W 4-6
dochuťte podľa chuti, položte do nízkeho
pekáča, prikryte
3
Jedlo
Množstvo
-g-
Výkon
Úroveň
Čas
-Min-
Spôsob
Čas
odstátia
-Min-
Rybie ilé
300
900 W
9-11
prikryte
2
Tanier s jedlom
400
900 W
8-10
prikryte, po 6 minútach premiešajte
2
REcEPTY
Cibuľová polievka
1. Vymastite misku, pridajte cibuľu pokrájanú na
plátky, mäsový vývar a koreniny. Prikryte a
varte.
9-11 min. 900 W
2. Opečte plátky chleba, pokrájajte ich na kocky a
rozdeľte ich do polievkových misiek. Opečené
kocky chleba zalejte polievkou a posypte
syrom.
3. Umiestnite misky na otočný tanier a varte.
1-3 min. 900 W
Riad:
Miska s vekom (objem 2 l)
4 polievkové misky (200 ml)
10 g
maslo alebo margarín
100 g
cibuľa, plátky
800 ml mäsový vývar
soľ a korenie
2
plátkov
chlieb
40 g
nastrúhaný syr
Ak nie je uvedené inak, všetky recepty v tomto
návode sú počítané na 4 porcie.
Prispôsobenie receptov pre mikrovlnnú rúru
Ak chcete prispôsobiť svoje obľúbené recepty
príprave v mikrovlnnej rúre, dbajte na
nasledovné:
Skráťte časy varenia o tretinu až o polovicu.
Postupujte podľa príkladu receptov v tomto
návode.
jedlá, ktoré majú vysoký obsah vody, ako je
mäso, ryby, hydina, zelenina, ovocie, vývary a
polievky, sa dajú pripravovať v mikrovlnnej rúre
bez akýchkoľvek problémov.
jedlá, ktoré obsahujú málo vody, by ste mali
pred ohrievaním alebo varením na povrchu
pokropiť.
Ak dusíte čerstvé suroviny, znížte množstvo
tekutiny približne o dve tretiny v porovnaní s
množstvom v pôvodnom recepte. V prípade
potreby pridajte viac tekutiny počas varenia.
Množstvo tuku potrebného na prípravu je
možné výrazne obmedziť. Na dochutenie jedla
je postačujúce malé množstvo masla,
margarínu, prípadne oleja. Z tohto dôvodu je
mikrovlnná rúra vynikajúca na prípravu
nízkotučných jedál, ktoré môžu byť súčasťou
vašej diéty.
Содержание
- 3 ИНС ТРУКцИИ ПО БЕЗОПАСНОС ТИ: ВНИМАТЕЛьНО
- 5 Предупреждение ожогов
- 6 Другие предупреждения
- 7 СхЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧь И АКСЕССУАРы
- 8 ЭКОНОМИЧНыЙ РЕЖИМ
- 10 ИСПОЛьЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В; Посуда
- 12 Настройка; РУЧНАя РАЗМОРОЗКА
- 13 КУхОННыЙ ТАЙМЕР; Прямой запуск; ПЛюС И МИНУС
- 14 Автоматического Приготовления; Пища
- 15 Автоматического
- 16 ТАБЛИцы ПРОгРАММ; ТАБЛИцы АВТОМАТИЧЕСКОгО ПРИгОТОВЛЕНИя И АВТОМАТИЧЕСКОЙ
- 19 Разморозка; КУЛИНАРНыЕ ТАБЛИцы; Разогревание пищи и напитков
- 20 РЕцЕПТы
- 21 Луковый суп
- 23 Лазанья
- 25 Творожный пудинг
- 26 УхОД И ОЧИС ТКА
- 27 Вращающаяся
- 28 ТЕхНИЧЕСКИЕ хАРАКТЕРИС ТИКИ; Проблема
- 29 УС ТАНОВКА; микроволновую печь можно установить в положение A; ение; УС ТАНОВКА ОБОРУДОВАНИя
- 30 Розетку не нужно размещать за шкафом.; ЭЛЕКТРИЧЕСКИЕ СОЕДИНЕНИя
- 31 УПАКОВОЧНыЕ МАТЕРИА Лы; У ТИЛИЗАцИя С ТАРОЙ ТЕхНИКИ; ЭКОЛОгИЧЕСКАя ИНфОРМАцИя; Экологически безопасная утилизация упаковочных материалов и; CЕРВИСНАя С ЛУЖБА