Микроволновые печи AEG MC2664E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

www.aeg.com
110
Filety z morského jazyka
1. filety umyte a osušte. Vyberte všetky kosti.
2. Nakrájajte citrón a rajčiny na tenké kolieska.
3. Nádobu na pečenie vymastite maslom. Rybie
filety vložte na pekáč a pokvapkajte ich
rastlinným olejom.
4. filety posypte petržlenovou vňaťou, položte
na vrch rajčinové kolieska a okoreňte. Na
rajčiny umiestnite pokrájané plátky citrónu a
polejte ich bielym vínom.
5. Položte malé kúsky masla na citrón, prikryte a
varte.
11-13 min. 630 W
Po dokončení nechajte postáť približne 2 min.
Riad:
Plytký oválny tanier s plastovou fóliou do
mikrovlnnej rúry (dĺžka približne 26 cm)
400 g
ilety z morského jazyka
1
citrón, celý
150 g
paradajky
10 g
maslo alebo margarín na vymastenie
nádoby
1 lyžica rastlinný olej
1 lyžica petržlenová vňať, posekaná
soľ a korenie
4 lyžica biele víno
20 g
maslo
Zürišské teľacie na smotane
1. Teľacie mäso nakrájajte na rezance.
2. Vymastite nádobu maslom. Do nádoby
pridajte cibuľu a mäso, prikryte a varte.
Počas varenia jedenkrát premiešajte.
6-9min. 900 W
3. Pridajte biele víno, mäsový vývar a smotanu,
premiešajte, prikryte a pokračujte vo varení.
Občas premiešajte.
3-5 min. 900 W
4. Po uvarení pomiešajte a nechajte odstáť
približne 5 minút. Posypte petržlenovou
vňaťou.
Riad:
Tanier s vekom (objem 2 l)
600 g
teľacie plátky
10 g
maslo alebo margarín
50 g
cibuľa, nadrobno nasekaná
100 ml biele víno
ochutený mäsový vývar, na pribl. ½ litra
vývaru
300 ml smotana
1 lyžica petržlenová vňať, posekaná
Korenisté morčacie frikasé
1. Vymastite nádobu.
2. Ryžu zmiešajte so šafránom a vložte do
nádoby. Zmiešajte cibuľu, korenie, pór a
morčacie prsia a ochuťte. Pokvapkajte maslom.
3. Do nádoby nalejte vývar, prikryte a varte.
4-6 min. 900 W
16-19 min. 270 W
Po dokončení nechajte postáť približne 5 min.
Riad:
Oválny tanier s vekom
(dĺžka približne 26 cm)
120 g
dlhozrnná ryža
1 balík
šafrán
10 g
maslo alebo margarín
50 g
cibuľa, nakrájaná
100 g
červená paprika, nakrájaná na plátky
100 g
pór, nakrájaný na plátky
300 g
morčacie prsia, nakrájané na kocky
korenie a mletá paprika
20 g
maslo alebo margarín
300 ml mäsový vývar
Содержание
- 3 ИНС ТРУКцИИ ПО БЕЗОПАСНОС ТИ: ВНИМАТЕЛьНО
- 5 Предупреждение ожогов
- 6 Другие предупреждения
- 7 СхЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧь И АКСЕССУАРы
- 8 ЭКОНОМИЧНыЙ РЕЖИМ
- 10 ИСПОЛьЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В; Посуда
- 12 Настройка; РУЧНАя РАЗМОРОЗКА
- 13 КУхОННыЙ ТАЙМЕР; Прямой запуск; ПЛюС И МИНУС
- 14 Автоматического Приготовления; Пища
- 15 Автоматического
- 16 ТАБЛИцы ПРОгРАММ; ТАБЛИцы АВТОМАТИЧЕСКОгО ПРИгОТОВЛЕНИя И АВТОМАТИЧЕСКОЙ
- 19 Разморозка; КУЛИНАРНыЕ ТАБЛИцы; Разогревание пищи и напитков
- 20 РЕцЕПТы
- 21 Луковый суп
- 23 Лазанья
- 25 Творожный пудинг
- 26 УхОД И ОЧИС ТКА
- 27 Вращающаяся
- 28 ТЕхНИЧЕСКИЕ хАРАКТЕРИС ТИКИ; Проблема
- 29 УС ТАНОВКА; микроволновую печь можно установить в положение A; ение; УС ТАНОВКА ОБОРУДОВАНИя
- 30 Розетку не нужно размещать за шкафом.; ЭЛЕКТРИЧЕСКИЕ СОЕДИНЕНИя
- 31 УПАКОВОЧНыЕ МАТЕРИА Лы; У ТИЛИЗАцИя С ТАРОЙ ТЕхНИКИ; ЭКОЛОгИЧЕСКАя ИНфОРМАцИя; Экологически безопасная утилизация упаковочных материалов и; CЕРВИСНАя С ЛУЖБА