AEG MC2664E - Инструкция по эксплуатации - Страница 110

Микроволновые печи AEG MC2664E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 128
Загружаем инструкцию
background image

www.aeg.com

110

Filety z morského jazyka

1. filety umyte a osušte. Vyberte všetky kosti.
2. Nakrájajte citrón a rajčiny na tenké kolieska.
3. Nádobu na pečenie vymastite maslom. Rybie

filety vložte na pekáč a pokvapkajte ich
rastlinným olejom.

4. filety posypte petržlenovou vňaťou, položte

na vrch rajčinové kolieska a okoreňte. Na
rajčiny umiestnite pokrájané plátky citrónu a
polejte ich bielym vínom.

5. Položte malé kúsky masla na citrón, prikryte a

varte.
11-13 min.    630 W
Po dokončení nechajte postáť približne 2 min. 

Riad:

Plytký oválny tanier s plastovou fóliou do
mikrovlnnej rúry (dĺžka približne 26 cm)

400 g

ilety z morského jazyka

1

citrón, celý

150 g

paradajky

10 g

maslo alebo margarín na vymastenie

nádoby

1 lyžica rastlinný olej
1 lyžica petržlenová vňať, posekaná

soľ a korenie

4 lyžica biele víno
20 g

maslo

Zürišské teľacie na smotane

1. Teľacie mäso nakrájajte na rezance.
2. Vymastite nádobu maslom. Do nádoby

pridajte cibuľu a mäso, prikryte a varte.
Počas varenia jedenkrát premiešajte. 
6-9min.   900 W

3.  Pridajte biele víno, mäsový vývar a smotanu,

premiešajte, prikryte a pokračujte vo varení.
Občas premiešajte.
3-5 min.   900 W

4.  Po uvarení pomiešajte a nechajte odstáť

približne 5 minút. Posypte petržlenovou
vňaťou.

Riad:

Tanier s vekom (objem 2 l)

600 g

teľacie plátky

10 g

maslo alebo margarín

50 g

cibuľa, nadrobno nasekaná

100 ml biele víno

ochutený mäsový vývar, na pribl. ½ litra

vývaru

300 ml smotana
1 lyžica petržlenová vňať, posekaná

Korenisté morčacie frikasé

1.  Vymastite nádobu.
2.  Ryžu zmiešajte so šafránom a vložte do

nádoby. Zmiešajte cibuľu, korenie, pór a
morčacie prsia a ochuťte. Pokvapkajte maslom.

3.  Do nádoby nalejte vývar, prikryte a varte.

4-6 min. 900 W
16-19 min. 270 W
Po dokončení nechajte postáť približne 5 min.

Riad:

Oválny tanier s vekom

(dĺžka približne 26 cm)

120 g

dlhozrnná ryža

1 balík

šafrán

10 g

maslo alebo margarín

50 g

cibuľa, nakrájaná

100 g

červená paprika, nakrájaná na plátky

100 g

pór, nakrájaný na plátky

300 g

morčacie prsia, nakrájané na kocky
korenie a mletá paprika

20 g

maslo alebo margarín

300 ml mäsový vývar

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к AEG MC2664E?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"