Микроволновые печи AEG MC2664E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

www.aeg.com
106
Automatické
rozmrazovanie
Hmotnosť
(jednotka
prírastku/riad)
Tlačidlo
Postup
Mäso/ryby/hydina
(celé ryby, rybie steaky,
rybie ilé, kuracie stehná,
kuracie prsia, mleté mäso,
steak, kotlety, fašírky,
párky)
0,2-1,0 kg (100 g)
Nízky pekáč
• Položte jedlo na nízky pekáč do stredu
otočného taniera.
• Keď sa ozve zvukový signál, obráťte jedlo,
premiešajte a oddeľte. Zakryte tenké časti a
teplé miesta alobalom.
• Po rozmrazení zabaľte do alobalu na 15 - 45
minút až do dôkladného rozmrazenia.
• Mleté mäso: Keď sa ozve zvukový signál,
obráťte jedlo. Ak je to možné, vyberte
rozmrazené časti.
Nie je vhodné na celú hydinu.
chlieb
0,1-1,0 kg (100 g)
Nízky pekáč
• Rozložte v nízkom pekáči v strede otočného
taniera.
Pri váhe 1,0 kg rozložte priamo na otočný
tanier.
• Keď sa ozve zvukový signál, obráťte a vyberte
rozmrazené plátky.
• Po rozmrazení zabaľte do alobalu na 5 - 15
minút až do dôkladného rozmrazenia.
• Zadávajte len hmotnosť samotného jedla.
Nezahŕňajte hmotnosť nádoby.
• V prípade jedál s vyššou alebo nižšou
hmotnosťou, než je uvedené v tabuľke
automatickej prípravy resp. automatického
rozmrazovania, použite manuálny režim.
• Konečná teplota sa bude líšiť v závislosti od
počiatočnej teploty. Skontrolujte, či jedlo po
uvarení nie je príliš horúce.
• Ak je potrebné vykonať istú činnosť (napr.
premiešanie jedla), rúra sa zastaví, ozve sa
zvukový signál a na displeji bliká zostávajúci čas
prípravy a indikátor. Ak chcete pokračovať,
stlačte tlačidlo START/QUIcK.
• Po skončení režimu mikrovĺn sa môže spustiť
chladiaci ventilátor.
Automatické rozmrazovanie
• Steaky a kotlety by mali byť zmrazené v jednej
vrstve.
• Mleté mäso by malo byť zmrazené v tenkej
vrstve.
• Po obrátení zakryte rozmrazené časti malými
kúskami alobalu.
• hydina by sa mala spracovať ihneď po
rozmrazení.
chladené jedlá sa pripravujú pri teplote od 5 °c, mrazené jedlá od –18 °c.
x1
x2
Содержание
- 3 ИНС ТРУКцИИ ПО БЕЗОПАСНОС ТИ: ВНИМАТЕЛьНО
- 5 Предупреждение ожогов
- 6 Другие предупреждения
- 7 СхЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧь И АКСЕССУАРы
- 8 ЭКОНОМИЧНыЙ РЕЖИМ
- 10 ИСПОЛьЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В; Посуда
- 12 Настройка; РУЧНАя РАЗМОРОЗКА
- 13 КУхОННыЙ ТАЙМЕР; Прямой запуск; ПЛюС И МИНУС
- 14 Автоматического Приготовления; Пища
- 15 Автоматического
- 16 ТАБЛИцы ПРОгРАММ; ТАБЛИцы АВТОМАТИЧЕСКОгО ПРИгОТОВЛЕНИя И АВТОМАТИЧЕСКОЙ
- 19 Разморозка; КУЛИНАРНыЕ ТАБЛИцы; Разогревание пищи и напитков
- 20 РЕцЕПТы
- 21 Луковый суп
- 23 Лазанья
- 25 Творожный пудинг
- 26 УхОД И ОЧИС ТКА
- 27 Вращающаяся
- 28 ТЕхНИЧЕСКИЕ хАРАКТЕРИС ТИКИ; Проблема
- 29 УС ТАНОВКА; микроволновую печь можно установить в положение A; ение; УС ТАНОВКА ОБОРУДОВАНИя
- 30 Розетку не нужно размещать за шкафом.; ЭЛЕКТРИЧЕСКИЕ СОЕДИНЕНИя
- 31 УПАКОВОЧНыЕ МАТЕРИА Лы; У ТИЛИЗАцИя С ТАРОЙ ТЕхНИКИ; ЭКОЛОгИЧЕСКАя ИНфОРМАцИя; Экологически безопасная утилизация упаковочных материалов и; CЕРВИСНАя С ЛУЖБА