Микроволновые печи AEG MC2664E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

SLOVENČINA
111
Plnená šunka
1. Zmiešajte špenát so syrom a fromage frais,
ochuťte podľa chuti.
2. Na každý plátok uvarenej šunky dajte lyžicu
plnky a zrolujte. šunkovú rolku prepichnite
drevenou špajľou, aby držala zrolovaná.
3. Pripravte bešamelovú omáčku, a to
nasledovne: do misky nalejte vodu a
smotanu, zohrejte.
2-4 min. 900 W
Zmiešajte múku a maslo na zásmažku,
pridajte do vody so smotanou a šľahajte až
do rozpustenia. Prikryte a varte, kým
omáčka zhustne.
1-2 min. 900 W
Premiešajte a ochutnajte.
4. Omáčku prelejte do vymastenej nádoby, na
omáčku uložte plnené šunkové rolky a
prikryté vekom povarte.
12-14 min. 630 W
Po dokončení nechajte postáť približne 5 min.
Riad:
Miska s vekom (objem 2 l)
Oválny zapekací tanier s vekom (dĺžka
približne 26 cm)
150 g
špenátové listy, posekané
150 g
fromage frais, obsah tuku 20 %
50 g
ementál, nastrúhaný
korenie a mletá paprika
8
plátkov
varená šunka (400 g)
125 ml voda
125 ml smotana
20 g
múka
20 g
maslo alebo margarín
10 g
maslo alebo margarín na vymastenie
nádoby
Lasagne
1. Nakrájajte rajčiny, zmiešajte so šunkou,
cibuľou, cesnakom, mletým hovädzím mäsom
a rajčinovým pretlakom. Okoreňte a prikryté
varte
5-8 min. 900 W
2. Zmiešajte kyslú smotanu s mliekom,
parmezánom, bylinkami, olejom a korením.
3. Nádobu vymastite a na dno taniera umiestnite
asi
1
/
3
cestovín. Na cestoviny položte polovicu
mäsovej zmesi a polejte trochou omáčky. celý
postup zopakujte a ukončite zvyšnými
cestovinami. Nakoniec polejte cestoviny
omáčkou a posypte parmezánom. Varte
prikryté.
13-17 min. 630 W
Po dokončení nechajte postáť približne 5 - 10
minút.
Riad:
Miska s vekom (objem 2 l)
Plytký hranatý zapekací tanier s vekom
(približne 20 x 20 x 6 cm)
300 g
konzervované rajčiny
50 g
šunka, nakrájaná
50 g
cibuľa, nadrobno nasekaná
1
strúčik cesnaku, rozpučený
250 g
mleté hovädzie mäso
2 lyžica rajčinový pretlak
soľ a korenie
150 ml kyslá smotana
100 ml mlieko
50 g
parmezán, nastrúhaný
1 lyžička zmes posekaných byliniek
1 lyžička olivový olej
1 lyžička rastlinný olej na vymastenie nádoby
125 g
lasagne verde
1 lyžica parmezán, nastrúhaný
Содержание
- 3 ИНС ТРУКцИИ ПО БЕЗОПАСНОС ТИ: ВНИМАТЕЛьНО
- 5 Предупреждение ожогов
- 6 Другие предупреждения
- 7 СхЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧь И АКСЕССУАРы
- 8 ЭКОНОМИЧНыЙ РЕЖИМ
- 10 ИСПОЛьЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В; Посуда
- 12 Настройка; РУЧНАя РАЗМОРОЗКА
- 13 КУхОННыЙ ТАЙМЕР; Прямой запуск; ПЛюС И МИНУС
- 14 Автоматического Приготовления; Пища
- 15 Автоматического
- 16 ТАБЛИцы ПРОгРАММ; ТАБЛИцы АВТОМАТИЧЕСКОгО ПРИгОТОВЛЕНИя И АВТОМАТИЧЕСКОЙ
- 19 Разморозка; КУЛИНАРНыЕ ТАБЛИцы; Разогревание пищи и напитков
- 20 РЕцЕПТы
- 21 Луковый суп
- 23 Лазанья
- 25 Творожный пудинг
- 26 УхОД И ОЧИС ТКА
- 27 Вращающаяся
- 28 ТЕхНИЧЕСКИЕ хАРАКТЕРИС ТИКИ; Проблема
- 29 УС ТАНОВКА; микроволновую печь можно установить в положение A; ение; УС ТАНОВКА ОБОРУДОВАНИя
- 30 Розетку не нужно размещать за шкафом.; ЭЛЕКТРИЧЕСКИЕ СОЕДИНЕНИя
- 31 УПАКОВОЧНыЕ МАТЕРИА Лы; У ТИЛИЗАцИя С ТАРОЙ ТЕхНИКИ; ЭКОЛОгИЧЕСКАя ИНфОРМАцИя; Экологически безопасная утилизация упаковочных материалов и; CЕРВИСНАя С ЛУЖБА