AEG MC2664E - Инструкция по эксплуатации - Страница 51

Микроволновые печи AEG MC2664E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 128
Загружаем инструкцию
background image

POLsKI

51

Gulasz z cielęciny po szwajcarsku

1. pokrój cielęcinę na paski.
2. Nasmaruj naczynie masłem. Włóż mięso i

cebulę do naczynia, przykryj i gotuj.
Wymieszaj raz podczas gotowania. 
6-9 min    900 W

3.  Dodaj białe wino, sos pieczeniowy i

śmietanę, wymieszaj, przykryj i kontynuuj
gotowanie. Mieszaj co pewien czas.
3–5 min    900 W

4.  Wymieszaj po ugotowaniu, odstaw na około

5 minuty. posyp pietruszką.

Filety z soli

1. Umyj i osusz rybę. Wyjmij ości.
2. pokrój cytrynę i pomidory w cienkie plasterki.
3. Nasmaruj naczynie masłem. Włóż filety rybne

do naczynia 
i skrop olejem roślinnym.

4. posyp naczynie pietruszką, ułóż plasterki

pomidorów na wierzchu i dopraw. połóż
plasterki cytryny na pomidorach 
i polej je białym winem.

5. połóż małe kawałki masła na cytrynie, przykryj i

gotuj.
11-13 min    630 W
po ugotowaniu pozostaw na około 2 minuty.

Naczynia: 

płytkie owalne naczynie do pieczenia

z folią spożywczą z otworami do

kuchenek mikrofalowych (długość ok.

26 cm)

400 g

ilety z soli

1

cytryna, cała

150 g

pomidory

10 g

masła lub margaryna do

nasmarowania naczynia

1 łyżka stołowa olej roślinny
1 łyżka stołowa pietruszka, posiekana

sól i pieprz

4 łyżka stołowa białe wino
20 g

masło 

Naczynia:  Naczynie z pokrywką (pojemność 2 l)
600 g

ilet z cielęciny

10 g

masło lub margaryna

50 g

cebula, drobno posiekana

100 ml

białe wino
doprawiony sos pieczeniowy na ok.

½ litra płynu

300 ml

śmietana

1 łyżka

stołowa

pietruszka, posiekana

Pikantna potrawka z indyka

1.  posmaruj naczynie.
2.  Wymieszaj ryż z szafranem i włóż do naczynia.

Wymieszaj cebulę, paprykę, por i piersi indyka,
a następnie dopraw.
posyp masłem.

3.  Wlej bulion do naczynia, przykryj i gotuj.

4-6 min 900 W
16-19 min 270 W
po ugotowaniu pozostaw na około 5 minuty.

Naczynia: 

Owalne naczynie z pokrywką
(długość ok. 26 cm)

120 g

ryż długoziarnisty

1 opakowanie szafran
10 g

masło lub margaryna

50 g

cebula, w plasterkach

100 g

papryka czerwona, w plasterkach

100 g

por, w plasterkach

300 g

pierś indyka, pokrojona w kostkę
papryka cała i mielona

20 g

masło lub margaryna

300 ml

bulion mięsny

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к AEG MC2664E?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"