Kenwood BM900 - Инструкция по эксплуатации - Страница 92

Хлебопечки Kenwood BM900 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 281
Загружаем инструкцию
background image

88

Sorun giderme kılavuzu

(devam)

SORUN

OLASI SEBEP

ÇÖZÜM

SOMUN EBATI VE ŞEKLİ

6. Pişirme sırasında çöktü

• Makine havalandırma yakınına yerleştirilmiş

• Ekmek pişiriciyi yeniden yerleştirin.

veya kabarma sırasında düşürülmüş ya da
sallanmış olabilir.

• Ekmek tavası kapasitesini aşma.

• Büyük somun için önerilen fazla malzeme

koymayın (maks. 1.5Kg).

• Yetersiz tuz veya tuz konmamış. (tuz

• Tarifte önerilen kadar tuz koyun.

hamurun aşırı kabarmasını önler)

• Çok fazla maya.

• Mayayı hassas ölçün.

• Ilık, nemli, hava.

• Sıvıyı 15ml/3tsp ve mayayı 1/4tsp azaltın.

7. Somunların bir ucu

• Hamur çok kuru ve tava içerisinde eşit

• Sıvıyı 15ml/3 tsp azaltın.

düzensiz şekilde

şekilde kabaramıyor.

daha kısa.

EKMEK DOKUSU

8. Ağır yoğun doku.

• Çok fazla un.

• Hassas ölçün.

• Yetersiz maya.

• Tavsiye edilen maya miktarını doğru ölçün.

• Yetersiz şeker.

• Hassas ölçün.

9. Açık, delikli doku

• Tuz konmadı.

• Malzemeleri tarifteki sıra ile katın.

• Çok fazla maya.

• Tavsiye edilen maya miktarını doğru ölçün.

• Çok fazla sıvı.

• Sıvıyı 15ml/3tsp azaltın.

10. Somunun ortası çiğ,

• Çok fazla sıvı.

• Sıvıyı 15ml/3tsp azaltın.

yeterince pişmemiş

• Elektrik kesildi.

• Eğer çalışma esnasında 8 dakikadan daha

uzun elektrik kesintisi olursa, pişmemiş
ekmeği pişiriciden çıkartarak yeni
malzemelerle baştan başlamanız
gerekecektir.

• Miktarlar çok fazlaydı ve makine pişiremedi.

• Miktarları izin verilen maksimum seviyelere

azaltın.

11. Ekmek düzgün

• Çok sıcakken dilimlenmiş.

• Dilimlemeden önce buharını salması için

dilimlenmiyor, yapış

ekmeğin en az 30 dakika soğumasını

yapış

bekleyin.

• Uygun bıçak kullanılmamış.

• Uygun ekmek bıçağı kullanın.

KABUK RENGİ VE KALINLIĞI

12. Koyu kabuk rengi/çok

• DARK kabuk ayarı kullanılmış.

• Bir dahaki sefere orta veya açık ayar

kalın

kullanın.

13. Ekmek yanık

• Ekmek pişirici arızalı.

• “Servis ve müşteri hizmetleri” bölümüne

bakınız.

14. Kabuk çok açık

• Ekmek yeterince uzun pişirilmemiş.

• Pişirme süresini uzatın.

• Tarifte süt tozu veya taze süt yok.

• 15ml/3tsp yağı alınmış süt tozu ekleyin veya

kararmayı sağlamak için sadece su yerine
%50 su süt karışımı kullanın.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood BM900?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"