Electrolux EOA5220AOV - Инструкция по эксплуатации - Страница 190

Духовые шкафы Electrolux EOA5220AOV - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 388
Загружаем инструкцию
background image

13. TECHNINIAI DUOMENYS

13.1 Techniniai duomenys

Įtampa

220–240 V

Dažnis

50–60 Hz

14. ENERGIJOS EFEKTYVUMAS

14.1 Informacija apie gaminį ir informacijos apie gaminį lapas

Tiekėjo pavadinimas

Electrolux

Modelio identifikatorius

EOA5220AOR 949496915

EOA5220AOV 949496914

Energijos efektyvumo rodyklė

95.3

Energijos vartojimo efektyvumo klasė

A

Suvartojamos energijos kiekis taikant standartinę apkrovą ir režimą 0.95kWh/ciklas

Suvartojamos energijos kiekis taikant standartinę apkrovą ir venti‐

liatoriaus režimą

0.81kWh/ciklas

Angų skaičius

1

Šilumos šaltinis

Elektra

Signalo garsumas

72l

Orkaitės tipas

Integruotoji orkaitė

Masė

EOA5220AOR

30.2kg

EOA5220AOV

30.2kg

IEC/EN 60350-1 Buitiniai elektriniai virimo ir maisto gaminimo prietaisai. 1 dalis: Įprastos ir garinės orkaitės ir gri‐

liai. - Eksploatacinių charakteristikų matavimo metodai.

14.2 Energijos taupymas

Prietaise yra savybių, kurios padeda

taupyti energiją kasdien ruošiant maistą.

Prieš įjungdami prietaisą patikrinkite, ar

prietaiso durelės yra tinkamai uždarytos.

Gamindami maistą be reikalo neatidarinėkite

prietaiso durelių. Durelių sandariklis privalo

būti švarus ir tinkamai užfiksuotas.
Naudokite metalinius prikaistuvius, taip

taupiau naudosite energiją.

Jei įmanoma, prieš gamindami maistą

prietaiso iš anksto nekaitinkite.
Jei vienu metu ruošiate kelis patiekalus, tarp

kepimų darykite kuo trumpesnes pertraukas.
Maisto gaminimas naudojant ventiliatorių

Jei įmanoma, gamindami maistą naudokite

ventiliatorių, taip taupysite energiją.
Liekamasis karštis

Jei maisto gaminimo trukmė ilgesnė nei

30 min., likus 3–10 min. iki gaminimo

pabaigos prietaiso temperatūrą sumažinkite

iki minimumo. Maisto gaminimo procesas ir

toliau tęsis dėl likusiojo prietaiso karščio.

190 LIETUVIŲ

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EOA5220AOV?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"