Bosch HBN331W0Q - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Духовые шкафы Bosch HBN331W0Q - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

16

Meat
Turn pieces of meat halfway through the cooking time.
When the roast is ready, turn off the oven and allow it to rest for 

an additional 10 minutes. This allows better distribution of the 

meat juices.

After cooking, wrap sirloin in aluminium foil and leave it to rest for 

10 minutes in the oven.
For roast pork with a rind, score the rind in a crossways pattern, 

then lay the roast in the dish with the rind at the bottom.

Poultry
The values in the table apply to dishes placed in a cold oven.
The weights indicated in the table are for unstuffed poultry that is 

ready for roasting.
If you are grilling directly on the wire rack, you should also insert 

the universal pan at level 1.

When cooking duck or goose, pierce the skin on the underside of 

the wings to allow the fat to escape.
Place the bird onto the wire rack with the breast side facing 

downwards. Turn the whole bird when two thirds of the cooking 

time has elapsed.
Poultry will turn out particularly crispy and brown if you baste it 

towards the end of the roasting time with butter, salted water or 

orange juice.

Meat

Weight

Accessories and ovenware Level

Type of 

heating

Temperature 

°C, grill setting

Cooking time 

in minutes

Beef
Joint of beef

1.0 kg

Covered

2

%

200-220

120

1.5 kg

2

%

190-210

140

2.0 kg

2

%

180-200

160

Tenderloin, medium rare

1.0 kg

Uncovered

1

%

210-230

70

1.5 kg

1

%

200-220

80

Sirloin, medium rare

1.0 kg

Uncovered

1

4

230-250

50

Steaks, 3 cm, medium rare

Wire rack + universal pan 4+1

(

3

15

Veal
Joint of veal

1.0 kg

Uncovered

1

%

200-220

100

1.5 kg

1

%

190-210

120

2.0 kg

1

%

180-200

140

Pork
without rind (e.g. neck)

1.0 kg

Uncovered

1

4

190-210

120

1.5 kg

1

4

180-200

150

2.0 kg

1

4

170-190

170

with rind (e.g. shoulder)

1.0 kg

Uncovered

1

4

180-200

130

1.5 kg

1

4

190-210

160

2.0 kg

1

4

170-190

190

Smoked pork on the bone

1.0 kg

Covered

1

%

210-230

80

Lamb
Leg of lamb, boned, medium

1.5 kg

Uncovered

1

4

170-190

120

Minced meat
Meat loaf

approx. 750 g Uncovered

1

4

180-200

70

Sausage
Sausage

Wire rack + universal pan 4+1

(

3

15

Poultry

Weight

Accessories and 

ovenware

Level

Type of heat

-

ing

Temperature °C, 

grill setting

Cooking time in 

minutes

Chicken halves, 1-4 pieces

400g each

Wire rack

2

4

210-230

40-50

Chicken pieces

250 g each

Wire rack

3

4

210-230

30-40

Chicken, whole, 1­4 pieces

per 1 kg

Wire rack

2

4

200-220

55-85

Duck, whole

1.7 kg

Wire rack

2

4

170-190

80-100

Goose, whole

3.0 kg

Wire rack

2

4

160-180

110-130

Small turkey, whole

3.0 kg

Wire rack

2

4

180-200

80-100

2 turkey drumsticks

800g each

Wire rack

2

4

180-200

80-100

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch HBN331W0Q?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"