Bosch HBN331W0Q - Инструкция по эксплуатации - Страница 18

Духовые шкафы Bosch HBN331W0Q - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

18

Note

The universal pan may warp when cooking frozen dishes. The reason for this is the large temperature differences that the accessory is 

subjected to. The deformation disappears as early as during the cooking process.

Special dishes

At low temperatures,

:

 3D hot air is equally useful for producing 

creamy yoghurt as it is for proving light yeast dough.
First, remove accessories, hook-in racks or telescopic shelves 

from the cooking compartment.
Preparing yoghurt

1. Bring 1 litre of milk (3.5 % fat) to the boil and cool down to 

40 °C.

2. Stir in 150 g of yoghurt (at refrigerator temperature).

3. Pour into cups or small screw-top jars and cover with cling film.
4. Preheat the cooking compartment as indicated.
5. Place the cups or jars on the cooking compartment floor and 

incubate as indicated.

Proving dough

1. Prepare the dough as usual, place it in a heat-resistant ceramic 

dish and cover.

2. Preheat the cooking compartment as indicated.
3. Switch off the oven and place the dough in the cooking 

compartment and leave it to prove.

Defrosting

The defrosting time depends on the amount and type of food.
Observe the instructions on the packaging.

Take food out of its packaging and place in suitable ovenware on 

the wire rack.
Place poultry with the breast side to the plate.

Drying

With

:

 3D hot air, you can dry foods brilliantly.

Use unblemished fruit and vegetables only and wash them 

thoroughly.
Drain off the excess water, then dry them.

Line the universal pan and the wire rack with greaseproof or 

parchment paper.
Turn very juicy fruit or vegetables several times.
Remove fruit and vegetables from the paper as soon as they have 

dried.

Preserving

For preserving, the jars and rubber seals must be clean and 

intact. If possible, use jars of the same size. The information in the 

table is for round, one-litre jars.
Caution!
Do not use jars that are larger or taller than this. The lids could 

crack.
Only use fruit and vegetables in good condition. Wash them 

thoroughly.
The times given in the tables are a guide only. The time will 

depend on the room temperature, number of jars, and the quantity 

and temperature of the contents. Before you switch off the 

appliance or change the cooking mode, check whether the 

contents of the jars are bubbling as they should.

Preparation

1. Fill the jars, but not to the top.
2. Wipe the rims of the jars, as they must be clean.
3. Place a damp rubber seal and a lid on each jar.
4. Seal the jars with the clips.
Place no more than six jars in the cooking compartment.

Dish

Ovenware

Type of heat

-

ing

Temperature

Cooking time

Yoghurt

Cups or screw-top 

jars

on the cooking com

-

partment floor

:

50 °C Preheat
50 °C

5 mins
8 hrs

Proving dough

Heat-resistant dish on the cooking com

-

partment floor

:

50 °C Preheat
Switch off the appliance and 

place the yeast dough in the 

cooking compartment

5-10 mins
20-30 mins

Frozen food

Accessories

Level

Type of 

heating

Temperature

e.g.  cream cakes,  buttercream cakes, gateaux with chocolate or 

sugar icing, fruit, chicken, sausage and meat, bread and bread rolls, 

cakes and other baked items

Wire rack

2

:

The temperature selector 

remains switched off

Fruit and herbs

Accessories

Level

Type of heat

-

ing

Temperature

Cooking time

600 g apple rings

Universal pan + rack

3+1

:

80 °C

5 hrs (approx.)

800 g pear slices

Universal pan + rack

3+1

:

80 °C

8 hrs (approx.)

1.5 kg damsons or plums

Universal pan + rack

3+1

:

80 °C

8-10 hrs 

(approx.)

200 g herbs, washed

Universal pan + rack

3+1

:

80 °C

1½ hrs (approx.)

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch HBN331W0Q?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"