Пароварки V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

14 Technical data
14.1
Light sources
This product contains a light source of energy efficiency class G.
14.2
Note for testing institutes
The energy efficiency class according to EN 50304/EN 60350 is determined using the
operating mode.
Placing thermocouples between the appliance door and the seal can cause lack of leak-
tightness and thus measuring errors.
The rated power is determined in accordance with the requirements of IEC 60335 using
the «User settings / Check connection» function.
General note
Maximum load capacity: 2 kg
14.3
Temperature measurement
The temperature inside the cooking space is measured when the cooking space is
empty according to an internationally accepted standard. Own measurements can be im-
precise and are not suitable for checking the accuracy of the temperature.
14.4
Product fiche
In accordance with EU Regulation No.: 66/2014
Brand
–
V-ZUG Ltd
Type of appliance
–
Steam cooker
Model designation
–
CSTHSL
Mass of SMS 55 appliance
kg
28
Mass of EURO 60 appliance
kg
28
Number of cavities
–
1
Heat source per cavity
–
Electricity
Volume per cavity
l
34
Energy consumption in conventional mode
1
)
kWh/cycle
–
Energy consumption in hot air / forced convection mode
2
) kWh/cycle
0.47
Energy Efficiency Index per cavity
3
)
–
68.1
Measurement and calculation methods used
–
IEC 60350
1
)
Required to heat a standardized load per cavity
2
)
Required to heat a standardized load per cavity
3
)
Measurement methods: see EU Regulation No. 66/2014, Annex II, Chpt. 1
Saving energy while cooking
The
operating mode consumes less energy than the
operating mode.
▸ Avoid opening the appliance door frequently.
▸ For gratins, use the residual heat: for cooking times over 30 minutes, switch the appli-
ance off 5–10 minutes before the end of the operating time.
▸ Minimize preheating.
▸ Only preheat the cooking space if the cooking or baking results depend on it.
52
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













